Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,m mmlk

po co ja dbam o siebie??

Polecane posty

Gość ,m mmlk

regularnie sie depiluje ladnie sie ubieram stosuje balsamy, kremy do ciala codziennie sie malje chodze do fryzjera itp... kiedy jestem tlusta jak swinia:o i nie umiem sobie z tym poradzic:(

Gość ,m mmlk
od wielu lat próbuje i to wszystko na nic :/

Gość ,m mmlk
:/

Gość moja ciocia palila w ciazy
mam to samo silownia nie pomaga nie umiem ograniczyc jedzenia jem nie tak duzo a nie chodne nic a nic

Gość ,m mmlk
dzisiaj znowu startowalam z 1000 kcal bylo super do 19 gdzie powinnam zjesc jeszcze 100 kcal i koniec objadlam sie jak swinia rzucilam na zarcie, cukierki, zelki, paluszki ech;/

Gość ,m mmlk
jutro kolejne podejscie z 1000 kcal;/ ktore to juz?

Gość dla ,m mmlk
znalazłam w necie: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie,ładną sylwetkę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość ,m mmlk
wiesz ja nie chce cudow wiem ze szczupla bede sie czula lepiej dzisiaj stanelam na wadze 71 kg przy wzroscie 165

Gość ,m mmlk
do znalazlam w necie znam te zasady;) czytalam je u tombaka i co z tego ze znam

Ja ważyłam 72 przy 163, teraz ważę 53. Dało się? dało się. Ale żeby się moje życie jakoś niesamowicie poprawiło to nie powiem.

mam podobna nadwage tzn waze mniej ale jestem nizsza znam wszystkie zasady zywienia, odkad skonczylam jakies 16 lat probuje schudnac (a mam 26), wiele czytalam na ten temat, bylam u dietetykow, na mnosgtwie roznych diet, na silownie chodze regularnie od lat, mam tez fizycznie wyczerpującą pracę badałam hormony, tarczyce, co sie da - nie wiadomo czemu nie chudne cwicze tez na orbitreku moje przykladowe menu sniadanie 1 kromka chleba z szynka, albo serem (bez masla, bez tlustych wedlin itp) 2 sniadanie - kanapka (nic innego w mojej pracy raczej nie zjem) obiad - jakies mieso, warzywa, bez ziemniakow, jak tluste, to malutko kolacje jem rzadko, bo nie jestem glodna wieczorami, jesli ją jem, to nie jest to wiecej niz 300kcal raz na kilka dni jem slodycze, bo je bardzo lubie, ale nie w jakiejs ogromnej ilosci (np 1 baton) jem duzo bialka, wieczorem ograniczam weglowodany nic to nie daje

Gość ,m mmlk
no dobrze ale jest tez taka kwestia ze ty mieszkasz sama wiec decydujesz co kupujesz-nie trzymasz w domu slodkosci wiec w razie napadu nie rzucasz sie na nie ja mieszkam z przeslodzona rodzina-nic nie poradze, zapasy to standard

Gość Palarmada
A ja tylko poradze Ci jedno: Przeczj ksiazke : "Prosta metoda jak skutecznie pozbyc sie zbednych kilogramow" ALLEN CARR Tylko tyle.

jesli bym bardziej ograniczyla jedzenie, schudne, jasne ostatnio, w akcie desperacji zaczelam diete amerykanską. w 2 tygodnie powinnam schudnać 10kg. Schudłam 3kg, slanialam sie na nogach, nie mialam na nic sil, kg szybko wrocily. A nie jest to jakies drastyczne ograniczenie przeciez

,m mmlk - nie trzymam w domu słodyczy? Niee. Mam zapas czekolady jak dla wojska, ciastka, czipsy, wszystko. To jest kwestia silnej woli. Jak sie odchudzałam, to też byłam otoczona ludźmi, którzy ciągle jedli słodycze, fast foody, czestowali mnie tym. Odchudzanie to kwestia motywacji i tyle. Nic więcej.

Gość ,m mmlk
tyle ze ja wiem ze moge schudnac ale mam te cholerne napady glodu:o czym sie zajac w tym czasie ? w chwili napadu pije okolo litra wody, kefir i uwazam ze moj zoladek ma niesmowita pojemnosc!!!!potrafie wpierdolic tyle co dorosly chlop

Gość ,m mmlk
acha wode kefir i tone innego zarcia:o naraz ze 2 tys kcal spokojnie:o wiem jestem jebnieta nie wiem na co ja sie maluje:o skoro wygladam jak wieprz wiec powinnam sobie odpuscic zbedna fatyge:o

Jak rozepchałaś żołądek, to możesz. Przy głodówce i dużej ilości gorzkiej herbaty zacznie się kurczyć. Mój się zmniejszył o 30% wg lekarza. A jak masz napady głowu, to idź do psychologa, może to jest jedzenie kompulsywne i wstęp do bulimii. Jak ja byłam głodna, to po prostu to ignorowałam. Nie miąłam jakiegos wielkiego problemu.

Dziewczyny, skoro nie objadacie się, stosujecie diety itp, i nie widać żadnych efektów, to może warto zrobić badanie krwi pod kątem tarczycy? Takie problemy z nadwagą są często skutkiem niedoczynności tarczycy. I wtedy diety niewiele wam pomogą, bo po prostu Wasza przemiana materii jest zbyt powolna.

Gość offerma (@).
s

rhovanion gadasz zawsze to samo jedni maja taki apetyt, ze nie jedza i tyle i nie trzeba silnej woli az tak inni maja wilczy glod i potrzeba wiecej wysilku by to przezwyciezyc

Gość ,m mmlk
tarczyce mam ok to bardziej kompulsy jest tak ze jak mam diete zjem cos wiecej niz wyliczone odrazu stwierdzam ze juz i tak zawalilam wiec sie zaczynam objadac jak swinia i zaczynam diete od jutra...:o to od jutra trwa juz okolo 6lat

znam osoby, co potrafią to zrobic bez wiekszych wysilkow, moj kolega podobnie schudl po prostu mniej jadl widzisz, jednemu latwo ograniczyc slodycze, bo nie przepada inny latwo zrezygnuje z tv i netu inny z czegos innego nie kazdy czlowiek ma rowny apetyt

Gość ,m mmlk
o dziwo kiedys schudlam 20 kg w 3 miesiace pare lat temu

,m mmlk - skoro wiesz, że to kompulsy, to idź do psychologa. Bez sensu jest się tak katować, jak Ty, bo problem leży w innym miejscu. Mam nadzieję, że trafisz na specjalistę, który Ci pomoże pozbyć się tych napadów głodu. Bez tego masz, niestety, małe szanse.

ja jak bylam nastolatka to tez schudlam jakies 20kg w kilka m-cy ale to bylo co innego wystarczylo troche sie ograniczyc i kilogramy lecialy dzis nie ma tak latwo

Gość ,m mmlk
no coz jutro kolejna proba dzisaj pije tylko wode i czuje sie przepelniona!! zoladek mi doslownie peka:/ nie wiem ile zjadlam juz nie licze ech nawet wyzygac tego nie umiem:o