Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blastaa

cho na piwo

Polecane posty

Gość blastaa

siemka;) pisze tutaj z prośbą o podpowiedzi jak zagadać do zespołu np na koncercie i jak namówić ich na wspólnego browara po? macie jakieś pomysły? mieliście już takie sytuaje? bardzo chce poznać pewnie punk rockowy zespół i nie wiem jak się do tego zabrac.. boje się, że nie będizemy mieli o czym gadac.. pomożecie kochani?:)

Gość offerma (@)
zaproś ich na piwo

najlepiej bądź już wypita:classic_cool: mnie sie raz zdarzyło, to był koncert amatorskich metalow zespołów, po koncercie podleciałam do jednego, zażyczyłam sobie autografu na dekolcie (dostałam:P) i jakoś poszło. p okilku dniach do koleżanki odezwał się jeden z nich na nk, że chciałby bliżej poznać, tę w czerwonej sukience. i się zaczęło, choć rano miałam moralniaka

Gość weronikkk
zbanowane kciukiem a o czym gadaliście tak na samym początku? Ty podkręcałaś bajere czy on też wychodził z inicjatywa?;>

dostał mój numer, napisał, że to ten i tamten, a ja tylko zapytałam , kiedy zgadamy się znowu. i przyjechał, pierwsze co, to zapytał, dlaczego nie mam tej zajebistej sukienki, ja mu coś odpaliłam i jakoś poszło, lody przełamane. (nie wiem jaka jesteś, ja nigdy nie mam problemu z poznawaniem ludzi, po prostu podchodzę, bez namysłu i rzucam to co mi ślina na język przyniesie, Zazwyczaj mega głupotę, ale to najczesciej jakoś przełamuje:D)

Gość blastaa
ja też nie mam problemu z nawiązywaniem znajomości, ale muzycy po swoich koncertach zazwyczaj mają mase takich, którzy chcieliby z nimi wyskoczyć na piwko. mają w czym przebierać, dlatego pytam jak można skutecznie zainteresować swoją osobą muzyka :) dzięki bardzo za odpowiedź

zainteresuj sobą. ja wiem, że ubiorem wyróżniam się z tłumu, często w każdym razie, poza tym mam ogromny minus jestem strasznie głośna i zawsze stawiam na swoim, nie sposob mi odmówić, choć by nieraz dla św. spokoju:P lecę na housika, życzę powodzenia:) wal prosto z mostu, stawiaj ich przed faktem dokonanym, nie pożałujesz:)

Gość blastaa
ok, postaram się. dzięki i buziaki :)