Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo mało

Gdzie kupić we Wroclawiu elegancką sukienkę na wesele?

Polecane posty

Gość Magdalena_Kamińska
Jeśli szukasz długą i nietuzinkową , to pojawił się nowy sklep w Renomie "Dresscoat", byłam u nich ostatnio , podobnych sukienek na rynku nie wiedziałam . Fajne jest że mogą do ciebie dopasować skrócić lub zmniejszyć.

hej hej a ja znam fajny sklep na Bolesławieckiej...Butik Modna. Z tego co wiem na Średzkiej tez mozńa ich znaleźć ale w każdym razie mają spory wybór eleganckich kiecek! Panie tam pracujące sa bardzo pomocne, a powiem Wam szczerze ze na prawdę jest w czym wybierać!

Gość malgosiiia

Zgadzam się Butik Moda na Bolesławskiej jest naprawde dobrze wyposażony, mają tam ogromny wybór ...enek 🙂 I co chwilę to jakieś nowe fajne 🙂 Ja bardzo lubię tam robić zakupy 🙂

Gość Sapik

no wlasnie ostatnio tak byłam no i oczywiście wyszłam z jedną kiecką. Ale super miejsce do kupowania to jest! 

Gość Ibimka

Ja ładne weselne kiecki kupiłam wlasnie tam w  Butik Modna we Wrocławiu. I szczerze mówiąc świetną mają tak rozmiarówkę, spory wybór i jak dla mnie tam są udane zakupy. 

Gość Rimza

Dokładnie, także polecam Butik Modna na Bolesławieckiej - mają duży wybór, fajne kroje i jest sporo opcji żeby coś dla siebie znaleźć. Ja bardzo lubię tam robić zakupy!

Gość judyta2

zależy jakie lubisz, ja kupowałam długą ładną ...enkę na wesele w sklepie www.mrsgoodlife.pl , na plus jest to że mają siedzibę we Wrocławiu i można się umówić na przymiarkę

Gość Marzena

Butiku modna nie polecam, tania chińszczyzna. Vividstore na Biskupiej wręcz odwrotnie, super jakość ale ceny też wyższe. Przynajmniej coś ciekawszego niż w sieciówkach.

Gość Marzena

Butiku modna nie polecam, tania chińszczyzna. Vividstore na Biskupiej wręcz odwrotnie, super jakość ale ceny też wyższe. Przynajmniej coś ciekawszego niż w sieciówkach.

Gość Marzena

Gość Strzegomska

Sprawdź na Strzegomskiej jest duży sklep .Jest duży wybór choć dawno tam nie byłam. Fasony różne pewnie babciowe też ale z porządnych materiałów szyte  i duży wybór. W gazetach też widziałam ich reklamy dlatego zachęciło mnie to do wizyty w sklepie.