Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo mało

Gdzie kupić we Wroclawiu elegancką sukienkę na wesele?

Polecane posty

Gość duzo mało

Szukam ładnej sukienki i nie mam pojęcia w jakich sklepach takie sukienki sprzedają ma być z dobrego materiału i nie dla małolaty a poważnej kobiety.Ale nie krój dla babci a cena do 2000 tyś

Gość duzo mało
Na wesele w czerwcu jestem gościem ale muszę być bardzo elegancka bo mam 40 lat.

Jeśli chcesz jakieś sieciówki to chyba najlepsze tego typu sklepy są w Renomie ewentualnie w Arkadach lub Magnolii, jeśli coś mniej oklepanego to osobiście polecam Tkmaxx. Na butikach się nie znam

Gość duzo mało
Myślałam o sklepach takich jak Deni Cler a innych nie znam .

Gość duzo mało
Mała Blondynka a TKMAX to jest sieciówka czy lepszy sklep bo nie znam.

No to chyba go znajdziesz właśnie w Magnoli albo Renomie, jak napisałam totalnie nie znam się jakie nazwy mają te wszystkie sklepy, ale z tego co widziałam to tam takie właśnie najbardziej eleganckie można spotkać. W Tkmaxxie to chyba wiesz co można kupić? Z ciuchów nie wiem bo ja tam tylko oryginalne dodatki wyszukuje, a to rodzaju Dior, D&G itp, to jak coś znajdziesz z tego to na pewno nie będzie to tandeta

Gość joanna_27/gdańsk
ja polecam yoshe :) czy jakoś tak ten sklep się nazywa ale tam sa kiecki od 290 do 590

Gość duzo mało
Sliczne dzięki Joanna 27 może coś znajdę dla siebie.

Gość duzo mało
Myślalam o zakupie przez internet zamawiałam parę sukienek z Vićtoria S ale przeważnie dzianinowe a takie dobrze sie układają a z materiału trzeba przymierzyć nie mam figury modelki i nie zawsze we wszystkim dobrze wyglądam.

Gość gość
Kupiłam na wesele siostry sukienkę elegancką w nowo otwartym butiku Ritta Mendez. Zapłaciłam 169 zł.

Gość czarnamamba1
Hm, zobacz jeszcze w Quiosque, mają butik w Arkadach i w Koronie. Mają tam naprawdę fajnie skrojone te sukienki.

Gość gość
W tym się zgodzę z przedmówczynią. Nie dość że fajnie skrojone to jeszcze uszyte w Polsce.

Gość ffbf
Największy wybór sukienek wieczorowych znajdziesz tutaj lejdi-sklep.pl. To oferta super zaopatrzonego sklepu internetowego, który najchętniej odwiedzam. Kupisz w nim nie tylko super sukienkę na wybraną okazję ale również dobraną do niej torebkę, bieliznę oraz inne elementy kobiecej garderoby.

Gość xcscs
Mojemu chłopakowi przypadł do gustu sklep www.flyordie.com.pl Mają tam naprawdę ładne ubrania, które spodobają się każdemu facetowi. Są one wygodne, cechuje je wysoka jakość i dobra cena. Myślę, że nic więcej nie trzeba.

Gość gość
a moze factory? masz tam wybor sklepow a ceny zawsze troche nizsze. no i teraz jest szal promocji i rabatow ;)

Gość gość
A widziałaś ofertę sklepu Lejdi pod adresem www.lejdi-sklep.pl Sukienki, które oferuje w sprzedaży to szczyt moich marzeń! Są po prostu genialne. Podobaj mi się również kostiumy kąpielowe i wszystkie dodatki.

Gość gość
Ja ostatnio odkryłam mały salon , schowany na ulicy Biskupiej(boczna Oławskiej) nie pamiętam nazwy- sukienki- marzenie!

Gość Agnieszkaaga123
Nie wiem czy myślimy o tym samym sklepie , ale ja też przypadkiem trafiłam na mały salonik niedaleko galerii dominikańskiej , chyba ul. Biskupia pomiędzy salonami sukien slubnych- mają tam chyba ze 100 modeli sukienek.

Gość danutasobczynska
Ostatnio dużo kupuję przez serwis http://stylija.pl. Mają ceny nie przesadzone i rzeczy dobre jakościowo. Widać, że nie jest to szyte z tanich chińszczyzny ale z lepszych gatunkowo materiałów. Najlepiej właśnie tę wyższą jakość tkaniny widać po praniu, po tym jak się materiał zachowuje. Sukienki mają różne, ja wybrałam parę tygodni temu coś bardziej wieczorowego bo właśnie takiej sukni mi najbardziej w szafie brakowało.

Gość gość
Zerknij sobie na https://galeriaeuropa.eu/ bo maja na prawdę śliczne sukienki :) Ogólnie ubrania dobrej jakości i bardzo ładnie się układają, ja zawsze jestem zadowolona jak tam coś kupię, nie są to ciuszki na założenie 2 czy 3 razy tylko na prawdę porządne. No i duży wybór czasami to aż ciężko się na coś zdecydować tyle tego jest, także wiadomo, że każdy coś dla siebie znajdzie :)

Gość gość
Ja ubrałam polowe damskiej części naszej rodziny w Vivid Store na ul. Biskupiej we Wrocławiu, mają chyba stronę internetową suknie przepiękne!

Ja ostatnio też nic nie mogłam znaleźć i koleżanka przypadkowo znalazła fajny sklep Baletina gdzie kupiłam w końcu sukienkę. Mają duży wybór, fajną obsługę która doradzi a nie wciska. Sklep znajduje się w Astrze na 1 piętrze stoisko 105. Polecam

Gość Gośka123456
Zdecydowanie Vivid Store na Ul. Biskupiej- parę kroków od Galerii Dominikańskiej!PRZEPIĘKNE!

Gość addeline
Potwierdzam tylko Vivid Store na Biskupiej , ubrałam się tam an wesele, a teraz odwiedzę przed sylwestrem!

Gość gość
Na Biskupiej boczna oławskiej

Gość Tereska63
Vivid Store!sklep z samymi sukienkami- mają ich mnóstwo

Gość miki1234584
VIVID !!!!wystrzalowe fasony, jestm pod wielkim wrażeniem salonu

Gość Panna Młoda123456
Moja mama jest kobietą o "zdrowych" kształtach:)przeszukałam chyba wszystkie butiki we Wrocławiu, aż wreszcie Pani z salonu sukien ślubnych poleciła mi Vivid Store na Biskupiej, salon okazał się strzałem w 10, nie dość ze ubrałam mame, to kupiłam sobie sukienkę na poprawiny, polecam!