Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłoroczna maturzystka

Sukienka na studniówkę - może być?

Polecane posty

Nie lubię krzykliwych ubrań, raczej cenię prostotę i elegancję. Miałam duży problem, żeby wybrać jakąkolwiek sukienkę na studniówkę. Co prawda, nie potrafię dokładnie określić, jaka powinna ona być, ale wiem, że gdy ją zobaczę, to będę wiedziała, że to na pewno ta. No i rzuciła mi się jedna w oczy, która najbardziej odpowiada mojemu gustowi. Z drugiej strony jednak, zastanawiam się, czy nie jest... za prosta? Czy ten czarny kolor na pewno nadaję się na studniówkę, którą przecież przeżywa się raz w życiu... Co myślicie? http://www.voila.pl/054/hvy2q/?1

Gość trauen
jak dla mnie piękna

Gość ojciece mmms
podobają mi się tylko plecy. takie cienkie ramiączka wyglądają żałośnie. co do dołu (takiego rozkloszowanego) nie mogę się przekonać

Moim zdaniem to nie jest suknia na studniówke...zbyt poważna..tył gdyby nie ta koronka byłby ok..suknia jest za bardzo rozkloszowana przez co będziesz wyglądała na starszą. Przód sukienki jest tragiczny. Ale każdy ma inny gust;)

Gość kjhgyt4r3e2w
b ładna, trochę mi się ramiączka nie do końca podobają, ale i tak jest git :)

Gość ffhyjyukuyr
nie podoba mi się.

Gość ghfjdksla
maturzystko - ale Ty się kafe nie sugeruj , tu 90% krytykuje dla zasady :)

Szczerze mówią, to mi też się do końca nie podoba. Mogłaby być bez ramiączek i najlepiej, gdyby była bardziej obcisła Ale nic lepszego nie mogę znaleźć :( Nie, to nie ja.

Gość bardzo ladna
baw sie dobrze :D

A dziękuję :D Ale to jeszcze nie w tym roku, dopiero za rok. Ale już się zaczynam za czymś powoli rozglądać... Raczej już nie urosnę, przytycia też nie rpzewiduję :P

Gość ghfjdksla
wiesz, nie wiem czy jeśli bylaby bardziej obcisla nie bylaby już zbyt wyzywająca?

ghfjdksla - a co tam, niech się starzy nauczyciele trochę napatrzą :P A tak na poważnie, to, szczerze mówiąc, nawet lepiej czułabym się w takiej trochę bardziej obcisłej, bo ta jest jakaś taka... "bezformowa" Ale bardzo podoba mi się to wycięcie z tyłu i koronkowa wstawka. No, ale to trochę za mało, żeby zdecydować się kupić całą suknię.

Piękna jest. Chciałabym taką, ale niestety, ja bez stanika z domu nie wyjdę, więc taka suknia odpada. Ale jak dla mnie jest oszałamiająca i kupiłabym ją od razu.

Gość slub biore
bardzo ladna ale zalezy czy bedzie dobrze lezala na Tobie, nie kazdemu do twarzy w takiej sukni.