Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na maksa załamannaaaa

Gdzie szukac pracy....

Polecane posty

3 lata temu pracowlam na produkcji byla to moja pierwsza praca Zostalal zwolniona ,przez pol roku nie pracowalam poniewaz nie moglam znalezc jakiejkolwiek pracy.Kolezanka zaproponowala mi prace za granica bez umowy.Praca polegala na opiece nad osoba starsza zgodzilam sie niestety musialam zrezygnowac ze studiow spedzilam tam ponad 1,5 roku czasu. 2miesiace temu wrocilam do Polski zarejestrowalam sie w Up i teraz nie weim co mam robic wysylam cv gdzie sie da i nic Up nie pomaga mi w ogole .....Mam 24 lata brak doswiadczenia i brak szkoly wyzszej .... JESTEM ZAŁAMANA,a pieniadze sie koncza

Gość x rated parrot
wpółczuje, to są właśnie rządy TUSKA i innych gamoni, jak Kaczyński, Miler i pozostali, sprzedali Polskę żydom!

Gość x rated parrot
następnym razem głosujcie na KACZYŃSKIEGO, praca będzie dla wszystkich wszędzie

Gość x rated parrot
ty głupi podszywaczu z rządu TUSKA próbujesz skłócić Polske, pisząc o Kaczyńskim myslisz że Ci się uda, ale niestety pol;egniesz chłopie

Gość x rated parrot
bo ani Kaczka Ani Donald Duck nic nie zmieni, oni są pod tymi samymi żydowskimi sterami co inni. Potrzeba nam prawdziwych patriotów ale TVN i GW nie dopuszcza ich do głosu

NIE WIEM co mam robic chyba tylko pozostaje mi isc pod most ....

Gość weronika;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
a ja mam szkołę wyższą i co?też pracy brak...ty przynajmniej pracowałaś na produkcji i jakiś staż pracy a ja nie...

weronikka 3 lata temu w cv mam luke bo pracowalam za granica bez umowy znam troche jezyk aleco z tego czuje sie strasznie wiem zr to troche moja wina ze wyjechalam i zgodzilam sie na prace bez umowy ale z czgeo mialam zyc

Gość jaka luke w cv
?? w cv pisze sie wszystko, prace za granica tez.

Gość A ja mam ha ha
doświadczenie kilka lat pracy w biurze ,później .w handlu a ponieważ jestem potwornie stara bo mam 45 lat również nie mogę znaleźć pracy ,a mam przeciez pracować do 68 ha ha ha I co wy na to ?

luke dlatego ze za granica pracowalam na czarno

Gość a ja tez tak mammmmm
Ja od pół oku szukam roboty, mam wyższe wykształcenie. No i nic... nawet w sklepie odzieżowym (sieciówka) powiedzieli mi, że szukają osób z wykształceniem średnim... i po co były mi studia... co za życie, co za kraj :/