Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keczappp

przeszczep włosów

Polecane posty

Gość Keczappp

Czy jest tu ktoś kto robił przeszczep włosów (albo zna taką osobę). Jestem ciekawa, czy jesteście zadowoleni z efektów i jaką kinikę polecacie

Gość Keczappp
okoliłaś? uuu gratuluję znajomości j. polskiego

Gość Keczappp
Popełniłam literówkę i gadam sama do siebie, ponieważ jestem za mało inteligentna, żeby domyślić się znaczenia wyrazu ze zmienioną jedną literą 😭 Za karę przejadę sobie żyletką po czole 😭

Gość Keczappp
I tak przecież nie mam już włosów, wyłysiałam, ponieważ rodzice wyjadali mi pchły z włosów wyrywając je przy tym :classic_cool:

Gość ło jaciem niemogem
a potem załoz okulary wsiaz na miotle i udawaj harego pottera :) voldemort tez byl lysy :)

Gość Keczappp
gadam sam ze sobą , bo tylko ja sam siebie rozumiem

Gość ło jaciem niemogem
polecam klinike psychiatryczna , oddzial nerwica tam nikt z pacjentow nie ma juz wlosow bedziesz sie czul jak wsrod swoich :)

Gość Mała_mi

Mój kumpel zrobił sobie przeszczep włosów w Turcji. Mówi, że nie ma się czego bać, a jeśli ktoś nie zna języka można poprosić o tłumacza. Z tego co mi opowiadał, to leciał do Turcji przez Polską firmę Meditravel.pl mozesz zajrzeć na ich stronkę i skorzystać z darmowej konsultacji. Dobiorą odpowiednią metodę, wszystko wyjaśnią, dbają o swoich pacjentów.