Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssski454

czy mozliwe jest zaplodnienie bez stosunku?

Polecane posty

Gość kasssski454

wiem,ze glupio to zabrzmi, a dodatkowo jakby to pisala 15-latka. ale mam straszny problem i licze na powazne odpowiedzi. ostatnio ( 2 tyg temu) bawilismy sie troche z chlopakiem, mial wytrysk, wszytsko ladnie pieknie, potem poszedl umyc rece i za jakis czas bawil sie moja myszka ale tylko lechtaczka i wargi, bez wkladania palcow do pochwy.. i teraz pytanie , bylam tydzien po okresie, a pare dni przed owulacja.. czy mozliwe jest w jakikolwiek sposob zajscie w ciaze. Boli mnie podbrzusze, najpierw przez 1 tydzien jajnik lewy teraz tak jakby pecherz.. nie wiem co to moze byc martwie sie i uroilam sobie ta ciaze, a to raczej niemozliwe.. ale czemu tak boli, mam tez bole owulacyjne ale juz jestem po owulacji. prosze o pomoc.

nie, chyba ze byloby to niepokalane poczecie skad wiesz ze jestes po owulacji? obserwujesz sie? robisz wykresy? cykl kobiety to nie zegarek, raz dwa moze sie przestawic

nie, nie ma na to szansy. Plemniki to nie są takie krwiożercze potworki które pokonają wszelkie możliwe zapory i utrudnienia. Lepiej idź spokojnie spać i nie zaprzątaj sobie tym głowy:)

Gość kasssski454
to skad ten bol? promieniujacy , nie do zniesienia.. ? ale mam jakas paranoje, cos mnie zaboli, jest mi troche niedobrze i juz mysle o ciazy ktorej nie ma i sama sie nakrecam. moj facet juz nie moze tego sluchac a ja zwyczajnie chcialabym wiedziec co mi jest

zadalam ci pytanie, nie odpowiedzialas nie znajdziesz tutaj lekarza, nikt ci nie powie co ci jest, bole moga wskazywac na bole owulacyjne - mozliwe ze ci sie owulacja przesunela, na torbiele skoro mowisz ze bol jest dosyc mocny i promieniuhe, no rozne rzeczy martwisz sie to szoruj do lekarza, w ciazy nie jestes na 100%

Gość kasssski454
odpowiadam: z ta owulacja to kto wie jak jest, zaczelam sie interesowac teraz , jak cos mi jest a wczesniej wiekszej uwagi nie zwracalam. Pojde do lekarza ale nie wczesniej niz dostane okres( chociaz teraz sesja-stres) to pewnie mi sie opozni.. bo chce miec 100% pewnosc ze to nie to co mysle

Gość bfgbraaa
boli ze stresu i z tego ze po prostu za kilka dni dostaniesz okres. jesli takie bole sie powtarzaja polecam zrobic usg

Gość nos z drewna a gluty z żelaza
jak można sie bawić śmierdzącą łechtaczką i nazywać ją myszką :O

Gość kasssski454
mialam podobnie w maju, robilam usg i nic.. zaczynam sie zastanawiac,czy nie mam takich bolow od pieszczot "recznych" ale to chyba nie jest mozliwe. chociaz rozumiem jak np facetow boli penis i jadra jak sa podnieceni i nie maja wytrysku, ale czy u kobiet tez moze byc cos takiego?