Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna ja dziewczynka

Problemy badawcze - praca licencjacka

Polecane posty

Błagam pomóżcie, jestem w akcie desperacji, ja już nic więcej na ten temat nie wymyśle... 4.Zbadać, jak zaopatruje się dorastająca młodzież na trwałość związku małżeńskiego Pojęcia kluczowe: trwałość związku małżeńskiego 4.1W jaki sposób dorastająca młodzież zaopatruje się na trwałość związku małżeńskiego? 5.Zbadać, poglądy dorastającej młodzieży na rolę męża i żony w rodzinie Pojęcia kluczowe: poglądy dorastającej młodzieży, rola męża, rola żony 5.1 Jakie są poglądy dorastającej młodzieży na rolę męża w rodzinie? 5.2Jakie są poglądy dorastającej młodzieży na rolę żony w rodzinie? wiem że lista tematów nie została wyczerpana, ale nie wiem co mogę jeszcze wymyślić, może jest ktoś kto mi pomoże?

Gość taka prawda....
czy aby na pewno "zaopatruje":o

tak dokładnie moja pani promotor kazała napisać

Gość taka prawda....
to sprawdz definicje słowa "zaopatrywać" i w razie potrzeby pokaz ja promotorce;) albo po prostu zmień na zapatrywać

teraz nie o to mi chodzi tylko o wymyślenie kolejnych problemów badawczych pod te cele co już mam:/ ja siedzę, myślę i nic nie jestem w stanie wymyślić :/

jeżeli nic nie wymyślę, to nie dopuści mnie dalej i nie zaliczę seminarium :( i nie wiem co wtedy będzie :(

jest tu może ktoś kto mi pomoże, nie wiem co mam robić :(

Gość hahahahahahh gfdhsja
ZAOPATRUJE :D:D:D:D chyba sie posikam zaraz :D:D:D:D Źle sobie zapisałaś i jeszcze będziesz kit wciskać że tak ci promotorka kazała. ZAPATRYWAĆ!! NIE ZAOPATRYWAĆ! I podaj chociaz jaki masz temat tej pracy. Jezu, co za gamonie mogą mieć teraz mgr przed nazwiskiem...

model małżeństwa i rodziny w oczach dorastającej młodzieży i tak ona mi to kazała napisać, właściwie to cele badawcze były napisane przez nią a ja mam do tego wymyślić problemy badawcze

zaopatrywać" - odmiana czasownika - polski Bezokolicznik: zaopatrywać (zaopatruję|zaopatrywał) "zaopatrywać" - odmiana czasownika Czas teraźniejszy ja zaopatruję ty zaopatrujesz on/ona/ono zaopatruje my zaopatrujemy wy zaopatrujecie oni/one zaopatrują Czas przeszły ja (m) zaopatrywałem ja (f) zaopatrywałam ty (m) zaopatrywałeś ty (f) zaopatrywałaś on zaopatrywał ona zaopatrywała ono zaopatrywało my (m) zaopatrywaliśmy my (f) zaopatrywałyśmy wy (m) zaopatrywaliście wy (f) zaopatrywałyście oni zaopatrywali one zaopatrywały Czas przyszły złożony ja (m) będę zaopatrywał ja (f) będę zaopatrywała ty (m) będziesz zaopatrywał ty (f) będziesz zaopatrywała on będzie zaopatrywał ona będzie zaopatrywała ono będzie zaopatrywało my (m) będziemy zaopatrywali my (f) będziemy zaopatrywały wy (m) będziecie zaopatrywali wy (f) będziecie zaopatrywały oni będą zaopatrywali one będą zaopatrywały Czas przyszły prosty Tryb przypuszczający ja (m) zaopatrywałbym ja (f) zaopatrywałabym ty (m) zaopatrywałbyś ty (f) zaopatrywałabyś on zaopatrywałby ona zaopatrywałaby ono zaopatrywałoby my (m) zaopatrywalibyśmy my (f) zaopatrywałybyśmy wy (m) zaopatrywalibyście wy (f) zaopatrywałybyście oni zaopatrywaliby one zaopatrywałyby Tryb rozkazujący ty zaopatruj on/ona/ono niech zaopatruje my zaopatrujmy wy zaopatrujcie oni/one niech zaopatrują Imiesłów przymiotnikowy teraźniejszy czynny zaopatrujący Imiesłów przymiotnikowy przeszły bierny zaopatrywany Imiesłów przysłówkowy współczesny zaopatrując Imiesłów przysłówkowy uprzedni Synonimy (polski) dla "zaopatrywać": Marcin Miłkowski dostarczać meblować uzupełniać zaopatrywać w coś zapewniać Tłumaczenia "zaopatrywać" tłumaczenie angielskie "zaopatrywać" tłumaczenie niemieckie Narzędzia bab.la więcej

Gość Dziewczyno czy ty jestes
tępa czy udajesz?? Nie rozumiesz że zaopatrywać i zapatrywać to dwa różne słowa, o różnych znaczeniach??? Zaopatrywać czyli dostarczać czegoś, np. można ZAOPATRZYĆ sklep w artykuły spożywcze, albo szpital w artykuły opatrunkowe. Zapatrywać - czyli mieć pogląd na jakąś sprawę. Zmień to w tych pytaniach, bo ja na miejscu promotorki nawet bym nie spojrzała na pracę z takimi błędami, nie mówić już o tym że nie dopuściłabym jej do obrony.

Gość Dziewczyno czy ty jestes
mówiąc*

:(

to co z niej za promotorka skoro tak mi napisała cele badawcze, ja sobie tego słowa z nieba nie wyciągnełam to raz a dwa nie będę się teraz bawić w znaczenie wyrazów bo nie o to mi w tym momencie chodzi

a dobra sram na was, zamiast pomóc wyzywacie od tępych, nara

Gość pogotowie modowo mozgowe
Dziwna jestes przeciez to nie zaden temat z kosmosu i problemow badawczych to tu mpzna wymyslac mnostwo. A ty tylko przelozylas to co promotorka ci napisala na pytania. To drugie jak zapatruje dsie mlodziez na role meza i zony moze. Byc problemem glownym a do tego potrzebujesz jeszcze szczegolowych. Czyli pytasz o obowiazki zony, obowiazkki meza, o waznosc ich wzajemnych relacji, jak na ich role wpluwa posiadanie dzieci, czy ten model sie jakos zmienial przez lata i jesli tak dlaczego, jesli nie dlaczego. Trwalosc malzenstwa to co na nia wplywa, mozesz wyodrebnic jakies zmienne typu wiek zawarcia malzenstwa, wyksztalcenie, pozycja spoleczna (9pl ciekawa sytuacja malzenstw celebrytow i ich baardzo nietrwalych malzenstw) no mnostwo tego jest ale to juz zalezy chyba od podejscia no to co ty zrobilas to masakrka, to ciebie w zaden sposob to nie interesuje, nie ciekawi? To jaki sens pisania tej pracy? No i w dodatku to zaopatruje :o