Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla16

miesiacza w czasie ciazy

Polecane posty

Gość milkla16

witam. ma problem, poniewaz mysle ze moge byc w ciazy, czasami kreci mi sie w glowie i jak tylko cos zjem to robi mi sie niedobrze i chce mi sie wymiotowac. boba mnie piersi wczoraj sie zatoczylam siedzac na lozku. mam miesiaczke ale od 2 dni i najpierw mocno lecialo a teraz przestalo.. to dla mnie dziwne bo zwylke mam dlugo miesiaczke. prosze o pomoc

Gość rumianek dzbanek
W ciąży miesiączka nie występuje. Możesz mieć plamienia albo krwawienia przypominające normalny okres. Jak masz uzasadnione podejrzenia ciąży, a nie domniemania (typu: seks w prezerwatywie, a jestem na pewno w ciąż!), to robisz test, idziesz do gina albo na betę.

Gość dorotAAAAAAA
hej,to prawdopodobnie ciaza,mnie tez bardzo blay piersi,jezeli sie boisz isz do gina to zrobi test-jednak czasem on nie od razu pokaze ze jestes w ciazy

Gość kjdfcndhjcndchnxdkjcnkd
tez tak mialam jak Ty-identycznie i to byla ciaza:)

Gość milkla16
zadko robie to z prezerwatywa.

Gość kjdfcndhjcndchnxdkjcnkd
ta 16 - to Twoj wiek????

Gość eiersalat123
bez sensu, wiesz ile jest SUBIEKTYWNYCH sygnałówk które kobiety wmawiają sobie jako ciąże? mozesz mówic nawet, ze wymiotujesz a i tak to moze byc cos innego. Ja co miesiąc miałam objawy ciążowe hahhahah a jak przyszło co do czego to były zupełnie inne w doznaniach. Wiec nie wkrecaj sie póki co i idz zrób test

Przy obu ciążach miałam okres jeszcze 3 miesiące. Zwykle mam długo i mocno. W ciąży miałam co drugi dzień. Przy drugiej ciąży wiedziałam w pierwszym miesiącu. Nie martw się i zmykaj do ginekologa.

Gość rumianek dzbanek
Od takiego pisania, że można mieć okres w ciąży, później powstają takie topiki :O Dajcie spokój z tymi bredniami.

Gość milkla16
nie, 16 to nie moj wiek

Gość mamama27
nie ma okresu w ciązy i ty też nie jesteś w ciąży -i tyle - co się rozpisywać - możesz sobie wmawiać ale nie jesteś

Gość milkla16
nie wmawiam sobie ciazy, po prostu sie pytam i prosze o pomoc, a nie o zjechanie mnie. moja kolezanka do 5 miesiaca miala okres. nie wiedziala o ciazy bo ma tusze.

W ciąży nie ma miesiączki! Zdarzają się krwawienia w czasie kiedy normalnie przypadłaby miesiączka, ale najczęściej to słabe plamienia lub krwawienia jednodniowe. Jeśli masz jakieś podejrzenia to zrób test.