Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

w aucie

Polecane posty

Upuścić komórkę, schylić się po nią i zjechać na przeciwny pas ruchu wprost pod TiR-a.

Gość bardzozla22
facet podczas prowadzenia robil mi dobrze a ja jemu :)

Najczęściej na światłach, albo w korku wyliczałam zadania domowe z matematycznych przedmiotów, żeby nie marnować czasu :) a z normalniejszych rzeczy to oczywiście jakiś niewielki makijaż, rozmowy przez telefon, albo podrywanie facetów z samochodu obok :p

moja dziewczyna nieraz wręcz tańczy w czasie jazdy na tyle na ile pozwalają warunki ( gdy ja prowadzę).

nie ukrywam, że jestem, choć akurat niekoniecznie z tego. Raczej za całokształt.

Gość mnieniema
pilam wodę z butelki, gadalam przez telefon trzymajac papieros . ha! ktos tak umie. moj facet otworzyl oczy jak mnie zobaczyl

Ale najlepszą akcje zrobiłam kiedy na zielonym świetle chciałam zdjąć kurtkę :p było gorąco, spociłam sie a kurtka obcisła :p nie mogłam sie wyszarpać z tego łacha i mało jej nie podarłam z tego wszystkiego, na szczęście jakoś sie udało chociaż wszyscy już trąbili za mną zanim ruszyłam :p

Wtedy też robiłam nietypowe rzeczy, ale takie o których raczej nie chciałbyś słuchać :p typu przewijanie dzieciaka albo karmienie go cyckiem :p

No wiesz, jakiegoś tam loda robiłam czasem mojemu mężowi.......... ale żeby jakieś szokujące rzeczy to nie :D

Lisabet: czyli jednak. Ale to zdarzyło się raz, czy to już taki rytuał w dłuższych trasach?

Kilka razy sie zdarzyło ;) i oczywiście że nie robię TAKICH RZECZY kiedy dziecko patrzy! A Ty co robiłeś w aucie??

w sumie, gdy ja prowadzę, to moja dziewczyna bardziej jest aktywna. W dłuższych trasach też robi podobne rzeczy co ty. Ja sam to nieraz gadam przez telefon, palę, ale to raczej nic szczególnego.