Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

w aucie

Polecane posty

W czasie kiedy nie kieruję mogłabym położyć, jeśli miałabym pewność że nikt ich nie będzie obcałowywał, dotykał, obśliniał i takie tam inne :)

nie wiem, jakby wtedy on kręcił kierownicą, ale na pewno byłoby to podniecające.

Gość w trakcie jazdy to moj mnie
jedynie zaspakaja jesli prowadzi:P Lewa reka trzyma kierownice, a prawa robi mi dobrze:classic_cool:. Ja loda podczas jazdy nie robie.

Mój facet jeździ raczej szybko, więc inni kierowcy nie mieliby szansy sie przyjrzeć :) Chyba żeby na mieście :D

no chyba droga musiałaby być raczej prosta, żeby nie musiał kierownicą kręcić...

Nieeee :p na przykład gdybym chciała czegoś a on nie chciałby sie zgodzić i miałabym nadzieję że jeśli będę bardzo ale to bardzo miła to coś ugram, wtedy mogłabym poświęcić moje stopy w imię wyższego celu.

a myślisz, że jakby zareagował jakbyś mu tak wyłożyła stopy na kierownicę...

To na pewno :D w moim mieście np droga od mostu Grunwaldzkiego do Galerii Dominikańskiej jest w sumie dość prosta :D

A potem zacząłby mi wkładać ręce w majtki bo stopami nigdy nie był specjalnie zainteresowany :p

to przeciwnie niż ja, bo ja je uwielbiam pieścić. W czasie jazdy jeszcze się nam nie zdarzyło.

Cały czas nie, to byłoby nudne :) potem głaskałabym go nimi po szyi i wszędzie gdzie tylko przyszłoby mi na myśl :)

W takim razie to dobrze ze akurat Twoja dziewczyna jest miłośniczka takich pieszczot. Ze mną miałbyś ciężko ;p