Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dysleksja

Wakacje 2012, jakie pomysły?

Polecane posty

Gość dysleksja

Powoli zaczynam się zastanawiać nad wakacjami. Macie jakieś plany? Przeglądam oferty różnych biur i stwierdzam, że wcale nie jest drogo. Jeszcze jak się dobrze człowiek zakręci i załapie na jakąś promocję to już w ogóle. Ja konkretnie patrzyłam w alfa starze, gdzieś przeczytałam, że oni mają jedne z najniższych cen i w sumie jakoś tam to sprawdziłam, porównałam i faktycznie tak jest. A jeszcze ponoć jest zniżka 20%. Myślałam żeby w tym roku odwiedzić Teneryfę, a wy jakie macie pomysły?

a to już o wakacjach myślisz ?? Ja na razie o jakimś odpoczynku zimowym. Zrobię sobie ferie może ?? Pojadę na narty, dopiero za pół roku będę planować wakacje:D ale na pewno będę starała się jechać tam, gdzie jest ciepło :D

Gość kafemaniaczka!!
Ja też myślę już o wakacjach! Nie lubię zimy i najchętniej na ten czas schowałabym się pod kołdrą albo wyjechała na kilka miesięcy do ciepłych krajów. Nie jeżdżę na nartach ani na niczym innym więc zima jest mi kompletnie niepotrzebna. Polecam poprzeglądać sobie katalogi internetowe różnych biur. Mają niezłe promocje. Ja już sobie zarezerwowałam wakacje na Fuerteventurze w alfa starze. Załapałam się jeszcze na promocję 20% i dzięki temu naprawdę nie wyszło drogo. Co do urlopu to akurat u mnie nie ma problemu bo sama prowadzę swoją firmę i na urlop sobie mogę jechać właściwie kiedy chcę. Zdecydowałam się na początek czerwca. Nie mogę się doczekać!

Gość minoduuu
Zdecydowanie jakieś ciepłe rejony. Prawdopodobnie będzie to wycieczka do Turcji, z Almaturem:)

Gość 9839289
co to za pomysł, wycieczka z biurem? Myslałam, że masz w planie coś ciekawego - np. rowerem dookołaPoslki, itp