Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza

KARMIENIE PSA

Polecane posty

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza

mam problem bo m贸j pies nie chce je艣膰 wog贸le warzyw,tylko mi臋so i mi臋so lub ko艣ci gotowane,jak pr贸buje mu da膰 marchewke czy ziemniaka to pow膮cha i nie je..jak zmieni膰 jego nawyki 偶ywieniowe,tzn.z czym mu podawa膰 te warzywa 偶eby wreszcie zacz膮艂 je艣膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pelikane wszystko偶erne
chcesz karmic psa ziemniakami?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
no wiesz takie gotowane do mi臋sa podrobione,oczywi艣ci 偶e nie surowe:)

Udost臋pnij ten post

po pierwsze pies ziemnniak贸w nie je! Gotuj mu mi臋so razem z marchewk膮, pietruszk膮, ryzem. Pozniej wszystko wymieszaj. Tylko nie przesadz z ilosci膮 warzyw. Podstawa to ry偶, mi臋so i warzywa jako dodatek. Po wymieszaniu nie b臋dzie mia艂 jak tego oddzieli膰. Wrzuc mu do miski. Jesli nie zje to trudno. Mo偶e jak b臋dzie g艂odny to zm膮drzeje, tylko nie lituj sie nad nim i nie dawaj mu czegos innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
pr贸bowa艂am ju偶 taki patent to on i tak mi臋so wyjad艂 i troche kaszy gotowanej a marchewki wog贸le nie ruszy艂:)

Udost臋pnij ten post

spr贸buj z ry偶em i rozgnie膰 troche te marchewke. W ostatecznosci troche zmiksuj z papki to juz nic nie wybierze. I nie dawaj mu nic innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
opr贸cz tego normalnie je kasze czy ry偶,such膮 karme ma ca艂y czas w misce i wode ,mokrej karmy nie chce je艣膰,nie smakuje mu,resztki z obiadu dostaje.. tylko te warzywa jakby zjada艂 toby by艂o ok:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psu nie wolno dawac
ziemniakow :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
a czemu niby nie? moja s膮siadka daje swojemu ziemniaki i m贸wi 偶e wpierd.. a偶 mu sie uszy trz臋s膮:D

Udost臋pnij ten post

Karminowa Panna od niedawna cz臋艣c weterynarzy zmieni艂a pogl膮dy na ziemniaki spr贸buj psu dawa膰 inne warzywa ni偶 te "standardowe", np. buraka, papryk臋, og贸rka. pies moze jesc wszystkie warzywa byle z umiarem. spr贸buj tez z owocami, m贸j pies np. kocha mandarynki. a poza tym wcina wszystkie warzywa i owoce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
no mojej siostry pies nawet pomidora zje i wszystkie owoce i ona z nim problem贸w nie ma tylko m贸j tak wymy艣la..francuski piesek:)

Udost臋pnij ten post

a mo偶e po prostu nie lubi i nie ma sensu go m臋czy膰? je艣li martwisz sie 偶e nie dostarczasz mu w jedzeniu wszystkich niezb臋dnych witamin to kup u weterynarza specjalne witaminy. je艣li pies je jedzenie przyrz膮dzone prez w艂asciciela a nie gotowe, nawet przy najlepszych checiach istnieje ryzyko ze nie dostarczy si臋 mu wszystkiego co potrzeba. ja mojejdaje do jedzenia kilka kropli witamin codziennie i jestem spokojna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
ok dziekuje wszystkim za odp.a jeszcze powiedzcie mi czy jak pies zjad艂 prawie ca艂膮 tabliczke czekolady to nic mu nie b臋dzie??s艂ysza艂am 偶e czekolada jest zab贸jcza dla zwierz膮t..

Udost臋pnij ten post

Jak przygotowujesz mu jedzenie, to te warzywa musisz bardzo drobno pokroi膰, albo nawet t艂czkiem do ziemnia贸w zrobi膰 z nich papk臋. Wtedy na pewno zje zmieszane z mi臋sem.

Udost臋pnij ten post

z ziemniakami to co艣 tam b艂o, 偶e chyba ich nie trawi. A z czekolad膮 to 偶artujesz sobie, tak? Dla psa to trucizna i radze jak najszybciej udac sie do weta :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
nie nie 偶artuje,wczoraj m贸j wskoczy艂 na st贸艂 jak nikogo w pokoju nie by艂o i ze偶ar艂 prawie ca艂膮 czekolade,za s艂odyczami to te偶 jest przepadzisty tak samo jak za mi臋sem...

Udost臋pnij ten post

Moonshadow robienie papek nic nie da. je艣li pies nie lubi marchewki to po prostu nie zje Karminowa kiedys sie uwa偶a艂o 偶e siemniaki "przelatuj膮" przez psa i nie daj膮 mu 偶adnych warto艣ci od偶ywczych. teraz sie odchodzi od tej teorii aale jaka jest prawda to cholera wie... z t膮 czekolad膮 to pewnie podszyw

Udost臋pnij ten post

zadzwo艅 do weterynarza i zapytaj co masz zrobi膰. Jaki to pies? Rasa, wielko艣膰, itp? To, 偶e pies cos lubi nie znaczy, ze ma to jesc :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
艣redni pies,mieszaniec,ma 9 lat ale raczej zachowuje sie normalnie,nic go chyba nie boli,je normalnie,spa艂 te偶 normalnie...trzeba go pilnowa膰 jak ma艂e dziecko bo czasami takie rzeczy mu odwalaj膮

Udost臋pnij ten post

Pokr贸j marchewk臋 na bardzo drobne kawa艂ki, albo wr臋cz blenderem, no i z ry偶em wymieszaj (takim bardzo kleistym). Nie b臋dzie mia艂 jak oddzieli膰, mojemu si臋 w ka偶dym razie nie udaje ;) Chyba 偶e wybitnie nienawidzi marchewki i warzyw, to nie tknie w og贸le.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa pomara艅cza
nie bawie sie w podszywy:O...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hsfhjfhed
pogniec marchewke widelcem na papke (zacznij od naprawde niewielkiej ilosci ledwo wyczuwalnej, a z kazdym razem ta ilosc zwiekszaj), dodaj ryz (tez malo) i duzo miesa. kolejnym razem zmniejszaj ilosc miesa a zwiekszaj ryzu i marchewki. jesli nie bedzie chcial jesc, niech miska stoi az zglodnieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od doctor dog jest bardzo dobra sucha naturalna karma, ja juz ja kupuje jakis czas mojemu psu bardzo smakuje, poprawil mu sie nawet wyglad siersci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam karm臋 Pedigree, m贸j pies j膮 jad艂 i dzi臋ki niej pozby艂 si臋 kamienia naz臋bnego oraz brzydkiego zapachu. Du偶ym plusem jest r贸wnie偶, 偶e jad艂 j膮 z apetytem jak 偶adn膮 inn膮 karm臋 :)

Udost臋pnij ten post

Pedigree jest dobr膮 karm膮. Du偶ym plusem jest stosunek jako艣ci do ceny. U mojego psa zdzia艂a艂a cuda je艣li chodzi o stan z臋b贸w, kt贸ry przez stosowanie innych karm by艂 tragiczny. Serdecznie polecam wszystkim :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wandzia888
Mo偶e przemy膰 mu j膮 w dobrej karmie. Ja mojemu podaje z Doctor Dog, to s膮 takie zdrowe karmy z naturalnych sk艂adnik贸w, no i one maj膮 w sobie du偶o mi臋sa, WARZYW itp. Mo偶e jak tak mu poprzemycasz to potem p贸jdzie 艂atwiej. A tak btw to ta karma jest bardzo dobra dla psa :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰