Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka w 31 tc

Ale się uśmiałam:D Właśnie zmierzyłam się i co? Wymiary 95-95-95 w 31 tc

Polecane posty

Gość babka w 31 tc

brzuch mierzę sobie od czasu do czasu by sprawdzić czy faktycznie rośnie, a tym razem stwierdziłam, że zmierzę się w biodrach i biuście i takie coś mi wyszło:D:D:D Ale jestem równa babka:D

Gość mamamamamksia
w 31 tc miec 95 w brzuchu? ja mialam 97 w dniu porodu 39 tc

Gość babka w 31 tc
no niestety tyle właśnie mam;) czy powinnam się pociąć z tego powodu, że Ty w dniu porodu miałaś 97 cm, a ja tyle teraz?;)

Gość czekoladkaa milkaa
:D, ja już dobrze nie pamiętam który to był tydzień ale miałam 105 cm w obwodzie brzucha, wygląda na to że brzuch miałam spory w stosunku do mojej wagi i wzrostu ,bo mam 160cm wzrostu, na koniec ciąży ważyłam 66kg

babko - nie przejmuj sie, moze mamamamamksia ma 150cm wzrostu ;) ja nie wiem ile miałam w pasie, ale idąc do porodu wazyłam 96 kg :P więc to pozwala mi przypuszczac, ze łatwiej mnie było przeskoczyc niz obejść

Gość no ja bym sie pociela haha
juz sie jakies zlosliwe babsko musialo wynurzyc.. ja mam w 31 110cm i co? zyje. i jakos sie nie zalamuje.jestem w ciazy a nie na konkursie pieknosci

meaa ja mam tak teraz hehe na halloween kazdy mial u mnie w pracy przyjsc w jakims kostiumie i wiecie co mi moj M powiedzial?zebym ubrala sie na czarno,zalozyla kapelusik z antenka i bede mogla robic za kule armatnia..:P

Gość babka w 31 tc
hehe spoko, nie przejmuję się:D ale tak mnie rozśmieszyły te "idealne wymiary" jak je zobaczyłam, że chyba pierwszy raz w życiu zaczęłam się śmiać do siebie jak głupia i stwierdziłam, że podzielę się moim dobrym humorem tutaj na Kafe;)

Gość babka w 31 tc
no ja bym sie pociela haha---------> no to teraz pokładam się ze śmiechu z tej kuli armatniej;):D naprawdę niezłe;)

Gość mamamammaksia
sorryy ale mierze 170 cm! dla mnie 97 to był duzy brzuch a co dopiero 120 cm . ja nikogo nie wysmiewam poprostu porownuje

ta,moj M tez sie smial..jego wlasny zart go wtedy rozsmieszyl a wymiary masz naprawde niezle ale co tam..nie jestem modelka,zeby moje zycie i kariera miala zalezec od wygladu martwic sie bede po ciazy ;)

Gość babka w 31 tc
zapewniam Cię, że dla mnie mój brzuch też jest ogromny, bo ja też mam 170 cm najwyraźniej jestem dużo drobniejszej budowy niż Ty, a dziecko musi się gdzieś pomieścić więc brzuch jest już taki duży tylko, że temat nie dotyczy tego akurat kto miał jak wielki brzuch w dniu porodu;)

no widzisz..nie kazdy taki cudowny jest jak ty :P najpierw wchodzi brzuch i cycki a potem ja :D po co te porownania skoro ten brzuch i tak zniknie??

Gość babka w 31 tc
kurde, babki pośmiejmy się tu czasem z czegoś;) fajnie, że i tak są kobietki, którym mój humor udzielił się;) :D

babka to na kiedy masz termin? bo ja na 20 marca

Gość babka w 31 tc
2 dni po Tobie;)

:D :D :D no i humor mam lepszy :D ja za to całkiem "okrągła" jestem :P 100-127-98. coś ten brzuch wielki mam :P jak kula wyglądam, dobrze ze nie jestem bardzo niska (168 cm) ;)

Gość babka w 31 tc
wow! mała agatka, ale przynajmniej biust masz jak PAMELA;) 100cm! zazdroszczę;)

Gość babka w 31 tc
aaa i dopiero doczytałam, że Ty to już na finiszu jesteś prawie;)

Gość sdfghxfghsdfghsdf
kurwa mac i to na maxa no to teraz przeniesc sie mozna lub samemu zalozyc temat o odchudzaniu a mozna mozna a czemu nie kurwa mac no na maxa i jest super http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A

a tej 100 w biuście przy takiej wielkości brzucha nie widać za bardzo :P jak po porodzie brzuch się zmniejszy, cycki jeszcze urosną to dopiero będzie fajnie :P

kurcze ja mam 158cm, w 37 tc ważyłam 76kg i miałam 119 cm w brzuchu...i poza tym że każdy pytał czy bliźniaki czy trojaczki...nie miałam z tym problemu :) ale wymiary masz autorko super i też mnie to rozśmieszyło :) miłego dnia, oby nadal w dobrym nastroju :)

Gość Podobnie
Ha ha - dobre. Mi brakowało 35 cm żebym miała tyle w brzuchu co wzrostu :-) 115cm w brzuchu a 150 cm wzrostu :-)

Gość babka w 31 tc
mała agatka---------> już niedużo dźwigania Ci zostało;) jaheira---------> dzięki i wzajemnie:) fajnego dzionka;) Podobnie ----------> hehe uśmiałam się;)

ja sie wielkim brzuchem nie przejmowałam ;) jedynie modliłam sie, zeby nie dobić do SETKI!!! :D