Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie znajoma

co robić w niedziele z chlopakiem

Polecane posty

Gość nie nie nie znajoma

biorac pod uwage ze jest zima ?

Gość a dlaczego nie
iść do Kościoła

Gość a nie lepiej pójść do ogrzewa
nego do kościoła...

Gość nie nie nie znajoma
w sobote przyjeżdża do mnie wieczorkiem.a w niedziele idzie do szkoły, wróci po poludniu. pojdziemy do kosciola a potem ? :)

Gość gjytjtyjtyjty
a pozniej idzcie na obiadek do restauracji i krotki spacerek po czym wroccie do cieplego domku

Gość nie nie nie znajoma
no niby fajnie. a cos ciekawszego ?

Gość taki pomysł:
idzcie na łyżwy :) a pozniej na gorącą czekolade ;)

Gość nie nie nie znajoma
bylismy w tamtym tyg i chyba zrezygnujemy bo nie idzie nam za bardzo ;)

Gość Perełka1990
Idzcie na basen tam sie chodzi i zima i latem !! jedzcie gdzies blisko na wycieczke !! albo na jakikes zakupy go galerii , mozna isc do kina !! mozna u którego z was urzadzic miły wieczór kolacja , piszczoty itp..

Gość nie nie nie znajoma
na niedziele o 15? z warszawy to nie zdazymy dojechac juz bd trzeba wracac

Gość Perełka1990
to nie wiem widze ze nic nie pasuje , ulepcie bałwana :))

Gość na przyyyyyyyyykłąd
na kręgle, na bilard, na ściankę, do kina, do kawiarni...

Gość nie nie nie znajoma
perełka, kolacja i pieszczoty to zawsze sa wiec wiesz. oczywiscie nie taka uroczysta. a zakupy to bylismy tez ostatnio. bilard , kregle to fajne tylko ile to kosztuje ? basen tez fajna opcja tylko ani ja ani on nie umiemy pływać ;) zreszta nie mam żadnego fajnego kostiumu kąpielowego.

Gość sialalalalalala lalal
odwiedzić powinniście muzeum W.Polskiego,i Pałac Kultury i Nauki - dopuki jeszcze stoi ,Bo nie goj Radek Sikorski ,chce go rozwalić ,a przecierz to jest również pamiątka po poprzednim ustroiu w którym mieliśmy wszystko nawet takie same watówki i gumiaki.Ale słóżba zdrowia dobrze działała i mieliśmy zdrową żywność.

Gość Olagś34
jak mamy czas to się bierzemy za wymyślanie dobrych surówek ,budyni galaretek naleśników z serem,

No zima taka, że aż mróz trzaska! :D Jak można nie wiedzieć co robić w Warszawie? To wielkie miasto i można w nim robić właściwie wszystko, w zależności od upodobań. Poczynając od spacerów po zabytkach, ciekawych miejscach, licznych parkach, przez wypad do kina czy knajpy, a na gokartach i ściankach wspinaczkowych kończąc. Zawsze możecie też znaleźć jakiś interesujący dla Was koncert. Iść do muzeum - czymkolwiek byście się nie interesowali, najpewniej znajdziecie muzeum czy galerię temu poświęconą. Kurde. Serio - niemal wszystko co sobie możesz wymyslić, będzie się dało bez kombinowania zrealizować.

Gość nie nie nie znajoma
no moglibysmy ale chcielismy jakos ineczej spedzic czas, wesoło. a jesli chodzi o gotowanie to czesto razem gotujemy.

Gość nie nie nie znajoma
wiem, ale ja nie mieszkam w warszawie wiec jest mi troche ciezko, bo nie wiem gdzie co jest i czy w ogole jest. wiem internet mam, ale jesli nie wiem ze cos istnieje to nie sprawdze gdzie jest. a tak tu poradze sie was ;)

Gość Olagś34
To gratuluje robienia przysmaków my uwielbiamy,w tygodniu nakupujemy puł produktów a jak mamy czas to wymyślamy

No ale nie musisz wiedzieć, że coś jest. Jeśli się czymś interesujesz, to wpisujesz swoje zainteresowania+Warszawa i Wujek Google wymyśli Ci plany na wieczór :P

Gość nie nie nie znajoma
nogogłaszczka rozumiem, ale moje zainteresowania i chłopaka odbiegaja nieco od siebie.

Gość nie nie nie znajoma
mam was dość ja mowie pomóżcie mi bo nie wiem co wymyslic a wy mowicie mi : "wymysl sama" tyle tylko ze innymi slowami.

Bo Ci nie wymyślili, to marudzisz :P A wszystkich atrakcji w Warszawie wymienić się nie da, żebyś mogła sobie coś wybrać, marudo :P

Gość nie nie nie znajoma
nogogłaszczka troche mi humor poprawiłas ;) a wiesz co, ja uważam ze moje zainteresowania sa fajniejsze niz jego a on odwrotnie :P myśle o starówce.. czy zimą jest równie atrakcyjna co wiosną i latem ?

Starówka zawsze wygląda tak samo ;) A teraz Nowy Świat jest jeszcze udekorowany świątecznymi lampkami, więc koncepcja słuszna.