Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozkowamama1

X-lander, kupic czy nie

Polecane posty

Gość wozkowamama1

zastanawiam sie nad tym wozkiem, cena nawet mala (patrzylam na allegro), pewnie tez stad, ze wyprzedaja stare modele, alemi to nie przeszkadza. Moze wypowiedza sie mamy, ktore uzywaja tego wozeczka. Ja bede kupowac z gondola i nosidelkiem maxi-cosi Czy lepiej kupic caly zestaw maxi-cosi?

Gość piszaca
He ja używam tego wózka od października i jestem zadowolona jakbym miała kupować jeszcze raz to wybór też byłby taki sam. Fajnie się prowadzi jest w miarę lekki, przy znoszeniu z pierwszego piętra demontuję go i najpierw spycham stelaż a potem niosę gondolę z córką łatwo się nakłada składa itp wiec polecam

Gość nie nie nie i jeszcze
nie nie i jeszcze raz nie. Przerobiłam 4 wózki w poszukiwaniu najlepszego i między innymi X-landera XA, zwracałam Go po paru dniach do sklepu. Ciężki,zbyt masywny, niewygodny dla dziecka jak i rodzica, oparcie pod nóżki wadliwe i mało komfortowe dla maluszka, oparcie i siedzenie nie umożliwia siedzenia w pionie ( podkreślam że małym dzieciom bo takie 2 letnie czy 1,5 letnie sobie już poradzi- mój synek nie znosił tego wózka, chcąc usiąść musiał sie podciągać trzymając za pałak z przodu.)Szczerze odradzam.

Gość nie nie nie i jeszcze
dodam jeszcze że aby wpakować go do samochodu musiałam przynajmniej demontować 2 kółka ( a samochód a raczej bagażnik mam duży bo AUDI)

Gość piszaca
Ja nigdy nie mam problemu z włożeniem go do bagażnika a mam nissana note i nie potrzebne jest odczepianie kółek

Gość dla mnie tez nie
Ja takze Ci go odradzam. Nie wiem dlaczego ostatnio taka niby moda na niego zapanowala - zreszta nie wiem co to za moda, moze dlatego ze tani jest i o zadnym luksusie nie swiadczy (moze producent podsycal fora aby pozbyc sie starych modeli?). Ja dostalam go od tesciow, wtedy taki wybralam, nie chcialam ich naciagac. Pierwszy wielki minus: troche mala gondola, ja rodzilam w grudniu i w lutym/marcu (bylo jeszcze bardzo zimno), dziecko juz bylo dosc spore i lacznie z kombinezonem/kocykiem mialo bardzo malo miejsca. Wlasnie z tego powodu msuaialam tez sie znacznie szybciej przeniesc na spacerowke. Spacerowka tez ma jak dla mnie sporo wad. Nowych modeli jeszcze na rynku nie ma, moze w nich to wszystko naprawia. Spaacerowki sie dlugo nienauzywalam, zakupilam Quinny, rozwaz wlasnie ta firme i Jane, a jak masz wiecej pieniedzy to Hartan, jest wg mnie najlepszy. X-lander to kiepsciak, ja nie chcialam tesciow naciagac :) Tesciowa byla w 7 niebie jak sobie wozeczek od siebie z wnusiem pchala. Maxi-cosi sobie odpusc calkowicie, za te pieniadze kup Hartana :-) Jezeli chodzi o poszpanowanie X-landerem: to tez kiepsko wypada, za 1400mozna juz kupic a to wiadomo cena za wozki z nizszego zakresu cenowego

Gość xdxd
a ja mam x-landera xq i jest super.... leciutki, latwo sie prowadzi... latwo sie montuje... a co najwazniejsze siedzisko spacerowki jest montowane i przodem i tylem do jazdy

Gość gtgergetge
To pewnie zależy od modelu, no i też od warunków gdzie ma być używany. Ja mam x-run i przenigdy już nie kupiłabym innego wózka. Sprawdził się w dżungli miejskiej (w tym w środkach komunikacji publicznej), sprawdził się na podmiejskich wertepach. Mam ten wózek dla córeczki od kiedy była noworodkiem, używamy go już ponad dwa lata. Niczego innego nie potrzebowałyśmy. W dodatku wygląda jak nowy a jedyne co się przy nim robiło dotąd to dwa czy trzy pompowania kół.

Witam jak mam X- lander XA i jestem zadowolona i nawet zmiescił mi sie do dewoo matiza do bagaznika po sciagnieciu kół ! super jest i drugi jak bedzie mnie stac tez kupie x- landera jedynie foteliki ( nosidełka ) robia za małe i sprzedałam

Gość wozkiwozkipowrozki
x-landery hmmm pełno sie tego polskiego badziewia toczy a laski dumne jakby conajmniej mercedesy miały a pchaja polskie fiaty 126.