Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokczyk354

w Polsce jest wiecej ateistów

Polecane posty

Gość kokczyk354

czy katolików ? Sam jestem ateistą , ale koscioł mnie uważa za katolika mimo , ze nie chodze do koscioła od 15 lat

Gość levadia1
najwiecej jest Żydów i Żydówek

Gość yyebać ateistów
wypierrdalaj do kościoła sie nawracać tzwelu 🖐️

Gość kokczyk354
wypierrdalaj do kościoła sie nawracać tzwelu jebaj sie katolu .

Gość yyebać ateistów
ty kurrwo bezbożna choooy ci w morde

Gość kokczyk354
j**aj sie nawiedzony katolu . Sam wypierdalaj z kosciola nawracaj sie na ateizm . Bo ateizm jest jedyna słuszną wiarą .

Gość MamaPawełka24
ja jestem ateistka ale sie do tego nie przynaje publicznie bo by mnie zjedli.

Gość kokczyk354
ty kurrwo bezbożna choooy ci w morde ty pseudokatolicka mendo .. ten twoj bog i tak cie zesle do piekła za przeklinanie

Gość takie dane
Takie dane nigdy nie były 100 procentowo jasne i niestety nie będą... W Niemczech rocznie z kościoła Ewangelickiego i Katolickiego występuje 100 tysięcy wiernych a dane wciąż mówią że każdy z nich ma po 25 mln. wiernych.

ateiści mysla ze nie spotka ich sąd Boży? Dobre.

Gość takie tam duperele
Wy jesteście zwykłe chamy :( i religia nie ma tutaj nic do rzeczy!

Gość kokczyk354
Ja nie zabijam . chrzescijanie zabijają jak na przyklad Amerykanie w Afganistanie albo Iraku . Busz powiedzial ze ma byc bron biologiczna w IRaku , a okazało sie ze zadnej broni nie było . W wyniku ostatniej wojny w Iraku zginęło około 1 mln Irakijczyków .. Saddam zabił 10 tys Irakijczyków , busz -= znacznie więcej .

Gość kokczyk354
a kogo obchodzi jakis bog ? chrzescijanstwo to wiara oparta na nienawisci .. Bog sam nienawidzi zabił w koncu wiecej ludzi niz hitler i stalin . Ile ludzi zginęło w trzesieniu ziemi na Haiti ?

Gość kokczyk354
a zresztą wierzcie sobie w co chcecie . Ja was nie zmuszam do bycia ateistą .

Ja jestem agnostyk do kk należę, bo jestem leniwa i nie chce mi się załatwiać apostazji sąd boży??? błahahaha... jak mozna się bać czegoś co nie istnieje?? jako dziecko bałam się Baby Jagi....

do waszka-nie mozesz udowodnic czy cos istnieje czy nie. chyba nie posiadłaś mądrości wszechświata:P

Gość kokczyk354
Czyli jednak nikt nie wie czy Polska jest ateistycznym czy katolickim krajem ?

Polska jest krajem katolickim. Jasna sprawa.

Gość fgghrths
a na jakiej podstawie twierdzisz ze koscioł uwaza cie za katola?? "a kogo obchodzi jakis bog ? chrzescijanstwo to wiara oparta na nienawisci .. Bog sam nienawidzi zabił w koncu wiecej ludzi niz hitler i stalin . Ile ludzi zginęło w trzesieniu ziemi na Haiti ? " ty kpisz czy o droge pytasz? :O 🖐️

Gość kokczyk354
Jak mozna kazac sie do siebie modlić ? To jest grzech pychy

kokczyk, ty jestes głupsza od buta. nie ogarniasz tego swoim maleńkim móżdżkiem.

Gość różowa pomarańcza
myślę że jest juz wiekszość ateistów bo w kościołach świecą pustki i nie ma kto na tace dawać księżom:classic_cool:

Gość fgghrths
autorze nawet jak w polsce bedzie wiecej ateistów to nadal zostanie katolickim krajem bo chodzi tu o wyznawaną religię zreszą ja jako chrzescijanka uwazam to za głupote aby dzielic chrzescijanizm, no ale cóz juz dawno zostało udowodnione ze to idioci przewazają na nasze nieszczescie i wszedzie mozna ich spotkac... swiat jest chory bo to ludzie takim go stworzyli a nie Bóg (wg ateistów) który rowniez nie ma nic wspolnego z trzesieniami i huraganami... jakbys sie bardziej wgłebił drogi człowieku (wiedział co tak naprawde krytykujesz) to bys wiedział ze ludzie juz od dawną są swiadomi ze ludzkosc jest zbyt tępa aby Boga zrozumiec (przeciez wkoncu uzywamy tylko ok 5% mózgu)

fatycznie księża maja taaakie kokosy z tacy:O kto was wychował ludzie?

Gość fgghrths
kokczyk Bóg nie każe się do siebie modlic... radze troche sie wgłebic temat a nie krytykować cos o czym nie ma sie zielonego pojecia...

Gość nie dziwie sie pseudoautorze
ze inne narody maja Polakow za g...., jak czytaja takie wypociny na nblogach. Pamietaj, ze tacy jak ty szmaca opinie twoich rodakow za granica. A dla ciebie: krotka jest droga od niecnego slowa do niecnego czynu. Troche dziwie sie moderatorom, ze nie maja naleznej kontroli nat takim "sciekiem". Grazdanin mira

ludzie bez wiary to czesto zadufani w sobie egoiści pełni pychy myslacy "kim to ja nie jestem, nikt nie bedzie mi mowił jak mam zyc" tylko ze czesto wlasnie tacy "jak trwoga to do Boga". załosne.

Polska jest krajem zamieszknym przez ludzi, których Wolter opisał w swoim Świętoszku. Większość ma dupie Boga i religie, ale trzeba pokazywać , że sie jest świętoyebliwym bo sie dużo na tym zyska.

a mnie ciekawi czemuż blondyn tak walczy z religią.