Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia basia joasia...

Kontroluje mojego męża 24h na dobe ...Co o tym myslicie? Warto ? Boje sie zdrady

Polecane posty

Gość Kasia basia joasia...

Gdy wykryje probe zdrady sprobuje jej zapobiec lub sama zakoncze związek. Byłam zdradzana. 1 raz jako nastolatka, mialam wtedy 18lat ,chlopak mnie oszukiwal ,niby byl gdzies z kolegami albo w pracy a tak naprawde poznawal kolejne dziewczyny-kolezanki. Drugi raz - dluzszy zwiazek , wspolne mieszkanie ,poznanie naszych rodzicow etc - zostalam zdradzona po 2 latach. Nie chce by historia sie powtorzyla. Kolezanka z pracy pomogla mi zainstalowac na komputerze męza keylogger - wysyla wszystko co on pisze na komputerze - do mnie ,na moj adres emailowy co godzine . Wieczorem ,gdy jest w łazience sprawdzam jego telefon. Drugi telefon sluzbowy zostawia w aucie, ktore stoi na parkingu - wieczorem wychodze niby do sklepu ,albo pobiegac albo z psem - ochroniarz mnie zna wiec wpuszcza bez problemu i przegladam jego rzeczy :O Niczego do tej pory nie znalazlam ,poza tym ze czesto wchodzi na rozne czaty i gada z kobietami ,na szczescie sie z nimi nie umawia i mowi ,ze jest zonaty...a te suki chyba sie na to napalają i proponują seks dyksretny, teraz ,zaraz obrzydliwosc :O męzatki a zachowuja sie jak tanie dziwki ehh

Gość gjytjtyjtyjty
męzatki a zachowuja sie jak tanie dzi**i zgadzam sie z tym w 100 % !!!!

Gość gjytjtyjtyjty
sama tak robie

Gość kl;jlkjlkj
po twoich przezyciach nie dziwie sie ani troche ze jestes podejrzliwa. sama bym chyba tak robila...., a laski ktroe leca na zponatych/zajetych to najgorsze scierwa jakie moga tylko byc wsrod kobiet tez rozerwalabym takim gardlo

Gość kl;jlkjlkj
idotki....jakby wam przyprawiano rogi to ciekawa jestem czy wy byscie byly takie mega spokojne i pelne zaufania:):):):) troche zrozumienia

Gość nie nie nie znajoma
też bym to robila na twoim miejscu. ja mojemu groze ze jak mnie zdradzi to cos tam zrobie :D w sumie w śmiechu.

Gość Kochanica diabła:)
hahah, bo nie ma nic piękniejszego jak świadomość że facet leci na Ciebie 100 razy bardziej niż na swoją żonę, która nawet pały mu dobrze nie obciągnie

masz mase kompleksów, skoro uwazasz ze tyle kobiet jest lepszych od ciebie, ze twoj stary móglby któras bzyknac

Gość huehuehue11
opowiem ci moja historie. zona mego faceta tez byla taka, kontrolowala go bez opamietania, sprawdzala komorke, wachala ubrania, wydzwaniała, czasem śledziła. poznaliśmy się w pracy i szybko zaiskrzyło. nie, nie spotykalismy sie po pracy. pieprzylismy sie w biurze, na przerwach :D po pol roku takiego zycia on oznajmil, ze odchodzi i eks zonka teraz kontroluje... swego psa :D

kl;jlkjlkj - spoko, ale to nie TEN facet ją zdradził. A to, co wyprawia, to już nie jest "brak spokoju i zaufania" tylko głęboka paranoja.