Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anznz

Jakiej cechy wygladu nie akceptujesz u faceta ktory do Ciebie startuje?

Polecane posty

Gość no i bardzo dobrze
Jak jest brudny.

Gość libacjonen
-wzrost ponizej 178cm -waga ponizej 74 kg -zez -odstajace uszy -piegi -rude włosy -solarium -kolczyków na mordzie, w uszach -długich włosów na głowie -braku higieny -poobgryzywanych paznokci -pryszczy

Gość libacjonen
a i zepsutych/zoltych/smierdzacych zebów

Gość Efinka233
zez braki zebow, zolte zeby odstajace uszy lysina za dlugie lub obgryzione paznokcie za niski wzrost zbyt duzej wagi garbatego nosa

Gość sddffdgfghgj
podobienstwa do jasia fasoli

Gość Samotny28l
-- libacjonen nie mam nic z tego co wymieniłaś, a idę o zakład, że i tak byś nie była mną zainteresowana :D

Gość jkjsfisdj
-łysej głowy lub długich kłaków -pryszczów -kolczyków w ryju -irokeza -otyłości lub niedowagi -brudnych pazurów -obżartych skór koło pazurów -żółtych, zepsutych zębów

Gość libacjonen
pieprzysz, nie wiesz jaki mam gust :D

Gość Srul Mycnik
Efinka szalom, garbatego nosa? wykluczasz tym wielu porzadnych ludzi z duzym interesem

Gość DruidMorales
Elfinka mnie wykluczyła .. no to mam przesrane

Gość cmentarna
brzydka facjata broda lub wąsy jasne blond włosy zbyt duze usta.

Gość libacjonen
garbaty nos u faceta jest fajny

Gość Srul Mycnik
Pani Ciapata cieszy nas ze akceptujesz garbaty nos z duzym interesem

Ale łysienie, czy garbaty nos, to cechy genetyczne, na które facet nie ma wpływu. To tak, jakby skreślić kogoś, bo ma zielone oczy...

Gość olleander
jak gra nie fair kłamstwo - zabawa na raz to samo tyczy się zaspokajania swoich zachcianek podstepem :classic_cool:

Moonshadow - weź poprawkę na to, że nikt tak naprawdę nie skreśliłby fajnego faceta za nos i temat jest lekkim wyolbrzymieniem.

Gość lajla90
długie lub rude włosy brudne paznokcie ponizej 180 cm wzrostu pryszcze kolczyki broda lub wąsy zepsute zeby nadwaga inny kolor skory

O tym właśnie mówię:) Rozumiem brudne paznokcie, tłuste włosy itd. Ale za to skreśla się faceta, bo nie potrafi o siebie zadbać, a to mówi wiele o jego charakterze.

Ja mogę tylko teoretyzować, ale nie zniosłabym -brudu i smrody -braków w uzębieniu -dresu -opalenizny z solarium -dużych mięśni -dużej nadwagi (takiej powyżej 10-15 kilo) -strasznych pryszczy chyba tyle

Gość ja pani wasza
dlugie wlosy obgryzione paznokcie jesli posiada wasy i brode

O proszę. I Rhovannion ma zdrowe podejście - Nie zaakceptuje faceta, który zwyczajnie o siebie nie dba, lub dba przesadnie.

No to teraz ja. Nie lubię: -Brudnych dłoni, -Łysiny/krótkich włosów -Wygniecionych, brudnych ubrań -Braku higieny - tego chyba nikt nie zniesie. -Okrągłej twarzy Moonlightshadow - weź jeszcze pod uwagę, że można kręcić nosem na genetykę. Sama jestem trochę głupim (i pewnie mocno infantylnym) przykładem - nie podobają mi się rzadkie włosy u faceta. Po prostu nie i koniec, to nie jego wina, że nie ma bujnej czupryny, ale tez nie moja, że lubię długie, gęste włosy :P

Moonshadow - no wiesz, dla mnie zarost, długie włosy rude czy blond to cechy jak najbardziej pożądane. Kolczyki też mi się podobają. Nie mam nic przeciwko dużym męskim nosom, bo sama też idealna nie jestem. Obgryzione paznokcie mogę przeżyć, ale smrodu nie.

a ja wam powiem ze moj narzeczony ma ponizej 180 cm wzrostu i rude wlosy a jak go zobaczylam to opadla mi szczeka z zmilego zaskoczenia-tak mi sie spodobal -bardzo :) wiec to zaqlezy od osoby :)

Jak się komuś rudzi podobają. Znam parę takich na których baaardzo miło się patrzy ;)