Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anznz

Jakiej cechy wygladu nie akceptujesz u faceta ktory do Ciebie startuje?

Polecane posty

Gość kwadraat
Nic o wieku nie piszecie . Jak stary ma być potencjalny amant ,by Was interesował ?,,

Gość kwadraat
Zawsze mozecie po zmroku sie widywać ,jak wygląd ma nie taki.

Gość kwadraat
Zawsze mozecie po zmroku sie widywać ,jak wygląd ma nie taki.

Skromne masz wymagania :) Zwłaszcza w kontekście wymagań innych kobiet tu piszących, wg których facet musi być przystojny, dobrze zbudowany, bogaty i z wielkim penisem :P Okazuje się, że nadzieja jest nie tylko dla tych "fajnych".

Takie życie niestety. Nie każdemu dane jest przez nie przejść z kimś u boku. Z drugiej strony - życie w pojedynkę jest całkiem wygodne. Owszem, czasem puste mieszkanie bywa przygnębiające, ale nigdy nie wiadomo, co nas czeka choćby jutro, więc chyba nie warto tracić nadziei ;)

absolutnie brudnych paznokci,butów i niskiego wzrostu.powyżej 1,75.różnica wieku ok.6 lat młodszy lub starszy....może byc rudy-nawet mi się bardziej niż podobają

Gość jjjjjkjkjkjjkj
wiele dziewczyn pisze ze nie zaakceptowałaby dlugich wlosów u faceta wiec pytanie: od jakiej dlugosci zaczynaja sie dla was wlosy nie do zaakceptowania?

Dla mnie długie to dłuższe niż do ramion. Ale ja jestem przypadkiem faworyzującym długowłosych.

-braku zebów -smrodu -włosów tak jasnych, że brwi i rzęs nie widać -syfów -za dużo mięśni -za mało mięśni -biżuterii typu złoty łańcuch, sygnety,bransoletki kolorowe -długie paznokcie u stóp/rąk/brud -fryzury z przedziałkiem -ortalionu -Lysiny i bardzo krótkich włosów