Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolineee

paniczny lęk przed pojsciem do pracy :(

Polecane posty

Gość jolineee

i nie chodzi tu o to ze jestem leniwa. przeciwnie chce pracowac bo mam duzo wolnego poza studiami. ale strasznie sie boje nawet zaniesc cv do jakiegis sklepu bpje sie rozmowy kwalfikacyjnej bo bardzo sie stresuje w takich momentach, boje sie kontaktu z nowymi ludzmi w pracy ze mnie nie zaakceptują:( jestem beznadziejna wiem o tym ale nie moge sie przełamac ;/

Gość kurka mala oliwka
Kurcze mam identycznie i juz stracilam nadzieje ze kiedys bede mogla normalnie funkcjonowac :/ Nawet udalo mi sie raz dostac prace to przez nerwy dostalam biegunki, wymiotowalam i nie poszlam do niej, bo ze stresu nie moglam wyjsc z toalety :( Nie wiem jak z tym walczyc...

Gość Samotny28l
jeśli jesteś z krakowa to mogę pójść z tobą :D

Gość jolineee
a ja nawet nigdy z nikim nie rozmawialam w sprawie pracy tak mnie to przeraza :( nie wiem skad sie to bierze znajomi uwazaja mnie za pewną siebie osobe ;/ nie nie jestem w krakowa ;)

Gość jolineee
macie jakies rady ?:(

Gość jolineee
tylko krotko dorywczo u znajomych ale tam nie musialam przechodzic zadnej rekrutacji itp

Gość valencia111
tez tak mam ,musisz sie odwazyc, napij sie wina lub szampana, ale tylko kieliszek :) mi pomaga

Gość spoko loko
Nie jesteście same, ja mam podobnie... Może nie paniczny lęk, ale jednak lęk.

Gość jolineee
wiem ze to glupie ja bardzo chce pracowac tylko trudno mi pokonac swoje slabosci. wiem ze dla wiekszosci jestem jakas nienormalna :/

Gość ona---------1
co z tego ze bedziesz chodzic szukac pracy jak i tak nic nie znajdziesz, wedlug ciebie problemem jest to ze boisz sie zapytac o prace, ale mylisz sie, problem dopiero sie znajdzie jak o nia zapytasz i wszyscy beda miec cie gdzies, tak to juz jest, a skad jestes?

Gość jolineee
z wrocławia

Gość ty się boisz bo nie pracowałaś
a ja się boję jak już popracowałam. Lepiej się nastaw na szukanie, przełam się i szukaj, bo sama praca to dopiero jest... ech ...najpierw męczysz się, bo jej nie ma, potem, jak szukasz a potem jak już ją masz :o