Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość książkomaniaczka

czytał ktośz Was książkę Danuty Wałęsy "Marzenia i tajemnice"?warto kupić?

Polecane posty

Gość książkomaniaczka

bo mam dylemat czy kupić. podzielicie się wrażeniami?

Gość Aga341
uwazam ze nie warto,juz lepiej nowe wydanie kamasutry kupic

Gość weeewewe
a kogo obchodza wynurzenia prostaczki

Gość bmblondyn stara
skąpa ciota:D

Gość książkomaniaczka
czyli nie ma nikogo kto już przeczytał? dziwne bo ta książka jest już na liście bestsellerów;)

Gość K katolicki - afery
nic w jej książce nie pisze jak bolek ją lał i kazał jej śpiewać jak przyprowadzał kolegów do flaszeczki,nie liczy ile razy miała popodbijane oczy i chodzila w okólarach słonecznych

Gość a moim zdaniem warto
przeczytać bardzo mi się podobała :)

Gość nawet nasrać nie warto na to
:classic_cool:

Gość takaZWYCZAJNAkobita
Podobno Wałęsa to tłukl swoją żone aż furczało ,nie miała nic do powiedzenia ,a tylko wytrzask i ciąża i dzieci .Cicho w domu bo pan idzie.

Gość przeczytałam
podziwiam kobietę i nie chciałabym mieć takiego męża jak Lechu. Nie wiem czy warto kupić, ja dostałam od Mikołaja. Sześćset kilkadziesiąt stron połknęłam w 3 dni

Gość przeczytałam
no tak nie ma jak ploty czego to Wałesa nie robił, bądź co robił :( Lepiej poczytać panią Danutę zamiast wypisywać jakieś zasłyszane rewelacje :(

Gość książkomaniaczka
a co taki gnojek z Lecha>? ja go tak generalnie nie lubię z wielu powodów, ale żeby ją zaraz tłukł? tego chyba nie opisała :D

16:03 [zgłoś do usunięcia] bmblondyn stara skąpa ciota zażartowałem tylko, bo na moim zadupiu, jeden egzemplarz, ktos wykupił przede mną.

Gość przeczytałam
żaden gnojek.. po prostu życie.. facet zostawia żonę z 8 dzieci i praktycznie nie ma go w domu, bo "ważniejszymi" sprawami się zajmuje. Fakt, nadstawił głowy, zrobił to, co zrobił i chwała mu za to. Ale wszystko kosztem rodziny. Teraz na nim psy wieszają i każdy chce być ważniejszy od tamtego Lecha w roku 80. Fakt, że trafił na swoje 5 minut, ale moim zdaniem chociażby podziękować żonie za te lata powinien i przeprosić, że naraził ją na taki koszmar

Gość luzer1
@przeczytalam piszesz ze polknelas ponad 600 stron w trzy dni kobieta ktora ostatnio zrobila mi kilka lodow polknela ml mojej spermy w jeden dzien ;)

Gość popatrzcie na nią i na książkę
widać że ktoś inny to napisał a ona tylko podpisała się :)

Gość przeczytałam
luser - idź na piwo, bo niedopity jesteś, albo sam sobie łykaj :( żegnam

Gość dziś trzeżwy
już nie działa ale prosze go skopiować i wbić w gogle - i dziala

Gość dziś trzeżwy
POczytacie jaki byl dobry jej mężulek gdy pracował w stoczni

wczoraj oglądałem troche wywiadu z Lechem Wałęsą na Super Stacji. Mówił, że pod wzlędem politycznym duzo zyskał, pod względem rodzinnym, duzo stracił. Nie ma nic za darmo, tylko mnie zastawia dlaczego dała sobie zrobic tyle dzieciaków?

Gość przeczytałam
bamblondyn, widzę, że o PRLu nie masz pojęcia. Co to znaczy dała sobie zrobić tyle dzieciaków? Myślisz, że wtedy edukacja seksualna była wszędzie dostępna tak jak dziś, że były tabletki anty? Poza tym ona jako praktykująca katoliczka kochała się z mężem wtedy, kiedy w końcu w domu się pojawił. A lechu jak widać gumek nie uzywał

Gość baranekk
tak przy okazji wiecie czemu nazywano Lecha Walese -Lejba Kohne? ponoc mial sluszne korzenie

Gość przeczytałam
no to stary a głupi :D

13.01.2012] 16:36 [zgłoś do usunięcia] przeczytałam no to stary a głupi dzięki za dobre słowo, głupim być, też jest fajnie. z dedykacją dla ciebie: i choć pojąłem nauk wiele, teologię, i medycynę pracą krwawą, i cóż ma z tego? Jestem tak głupi jakiem był. Faust, wstęp.

Gość książkomaniaczka
przeczytałam- Ty już nie przesadzaj, nasi rodzice też żyli w PRL a jednak nasze matki ( w zdecydowanej większości) nie dały sobie zrobić szóstki czy ósemki dzieci (ile oni ich tam w końcu mają bo doliczyć się nie można ;) )więc nie przesadzajmy. myślę ze to po prostu lekkomyślność, ale dobra. a on też dobry donżuan- dzieci tyle narobił a potem zabrał dupę i żył poza domem a cała odpowiedzialność za ich wychowanie spadła na nią. zrobić dzieciaka to każdy potrafi, ale wychować- to już trudniej:O

Gość przeczytałam
hmm, dziękuję za dedykację, ale Faust dość dawno temu żył i nie miał dostępu do takich informacji jakie są dziś... Pewnie się czepiam, ale chyba nie uwierzę w tę twoją "starość" ponieważ przed chwilą skomentowałam twoją wypowiedź o" kłamstwie smoleńskim" :( To o czym pisałeś to zbrodnia KATYŃSKA a nie SMOLEŃSKA... To jednak różnica kilkunastu km..