Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somalia12

Dlaczego żony nie widzą, że mąż KOCHA I MA INNA

Polecane posty

Gość somalia12

Żony dlaczego wy nie widzicie albo nie chcecie widzieć, że wasz mąż was nie kocha i nie chce być z wami i ciągnie to po to byście mogły oswoić się z tą myślą - z szacunku do was i waszej rodziny. Ale dlaczego wy nie widzicie, że on myśli o innej to z inną chce być, inną kocha. I to wszystko tak przedłużacie?

Gość no no fajne bajki opowiadasz
jestes kochanka? A ta zniedbana zona , tak go trzma na lancuchu?

Gość somalia12
Daję dupy żonatemu i on mi co roku obiecuje, że odejdzie od żony i mówi, że z nią już nie sypia. Ja mu wierzę, że kocha tylko mnie, chociaż spotykamy się tylko na seks, kiedy to obciągam mu z gracją i szykiem oraz naturalnie z połykiem :)

Gość somalia12
Podczas dokonywania aktu masturbacji zakładam w okolice intymne śliniak :classic_cool:

Gość somalia12
Mój tate, zanim wejdzie mi do wanny pyta czy może, a później błagalnym wzrokiem stara się zasygnalizować mi, że przyszła pora na poszukanie potwora z Loch Ness, co chętnie czynię :classic_cool:

Gość somalia12
Biorę go we wszystkie dziury Bo dziwką jestem z natury Wierzę że to mnie uchroni Przed tragicznym losem żony Trzeba starać się codziennie Bo chłopy bywają zmienne Jak nie dawać dupy To wywali mnie z chałupy Jestem babką bardzo dzielną I uwagę mam podzielną Więc i trzech naraz obsłużę No ten talent mam w naturze

Gość huehuehue11
ja ci powiem dlaczego- bo sa zalosne i boja sie byc same + kochaja misia + nie chca rozstawac sie z bankomatem :D eks mojego wyszukiwala zdrad, a romans i tak kwitl w najlepsze. ja sie zakochalam, on sie zakochal- na milosc nic nie poradzisz.

Gość wars09
Ja podejzewam meza, ale boje sie chyba wiedziec a po za tym nie moge znalesc zadnych dowodów. A jak go pytam nie mowi nie i nie mowi tak

Gość somalia12
Eh, chciałam sobie popisać, ale muszę już lecieć na popołudniowe opierdalanie gały i seks w trojkącie z jego koleżanką 🖐️ See you towarzysze!

Gość huehuehue11
wars- oswaja cie z mysla o rozstaniu.

Gość somalia12
Siadając do autobusu głośno oznajmiam: „Jestem żywym gównem, niech mnie ktoś rozdepcze, pasażerowie odpowiadają chórem: „Tak, to prawda, to żywe gówno, niech ją ktoś rozdepcze. Na co kierowca, czyściutkim, pięknym falsetem, na modłę kościelną intonuje: „Oto żywe gówno, niech ją ktoś rozdepcze :classic_cool:

Gość somalia 2
obym szczekoscisku kurwa nie dostala tylko, ja pierdole ale by sie dzialo jesuuuu

Gość wars09
Tak sadze wlasnie, ale ja bym wolala zeby mi powiedzial, a nie tak jak jest. Albo chce znalesc cos.

Gość jak mnie nie kocha i nie chce
być ze mną niech wyprowadzi się, wolna droga, do kaloryfera go nie przywiązuję.Przedłużać naszego związku też nie musi, nie musi się biedaczysko poświęcać, ta którą kocha czeka gotowa na jego przyjście. Czy to ja miałabym z dziećmi odejść? To moje rozważania, na szczęście nie mam takiego zmartwienia.

Gość wars09
Nie mamy dzieci, i nawet seksu juz nie uprawiamy. Jestesmy swiezo po slubie. Chce zeby powiedzial, albo jak znalesc dowody?? Jego prawie caly czas nie ma w domu, caly czas w delegacjach i nie za bardzo wiem jak szukac informacji? POmocy

''Dlaczego żony nie widzą'' W większości przypadków one dobrze wiedzą, że mąż ma kogoś innego. Albo domyślają się tego/przeczuwają to, ale sprawdzenie czy na pewno ma jest im nie na rękę ( lepiej nie wiedzieć) więc same przed sobą udają, że ''to nie możliwe żeby kogoś miał, to pewnie jakieś plotki, złe przeczucie''. Tak jest im wygodniej. Znam bardzo dobrze pewną panią - pracuje z nią od kilku lat - która z rozmów przedstawia swoje małżeństwo jako przykładne, zgodne itp. A wokół od kilku lat plotki, że jej mąż ma kochankę ( kochanki, bo to nie jest ciągle ta sama przez te lata). I co dziwne jej dorosłe dzieci wiedzą o tym. To nie powiedziały mamie? Nie domyśliła się? Nie. Jej tak dobrze jak jest

Gość wars09
ALE JA chce wiedziec tylko JAK?

Gość huehuehue11
wars, posluchaj. faceci to tchorze, unikaja otwartej konfrontacji z kobietami, zwlaszcza bliskimi. jesli chcesz poznac prrawde, sama musisz ja odkryc. a nawet wtedy twoj maz moze sie wyprzec- oni po prostu tak maja. na poczatek sprawdz mu komorke, i nie boj sie dazyc do prawdy. kazda kobieta ma prawo byc jedyna.

Gość wars09
NO oki sprawdze i co? Myslisz ze beda tam jakies sms, czy co? A w kontaktach mam kilka kobiecych imion Myslalam o komputerze ale nie wiem jak i co tam szukac?

Gość haaJ
żony wiedzą tylk wygodnie im udawać, że nic się nie dzieje. U mnie w pracy jest kilka takich przypadków, jeden jest wyjątkowy, facet ma kochanke tę sama od co najmniej 6 lat. W pracy wszyscy o tym wiedzą, jak się zaprasz na imprezę A. trzeba koniecznie zaprosić B. Oboje mają partnerów, jakoś nie wierzę, żeby się nie domyslili. Facet dobrze zarabia i sowicie swoje kurwienie się żonie rekompensuje, egzotyczne wakacje, samochód, droga bizuteria itp.

Gość huehuehue11
ooo bosz, nie wiem, czmu ci pomagam- sama bylam kochanka :D no ale ok. sprawdz telefon, smsy odebrane i wyslane. na kompie meza zainstaluj keyloggera- programik, ktory bedzie szpiegowal poczynania meza i wysylal ci na poczte (w razie czego moge pomoc) pogrzeb w historii kompa. i obiecaj, ze jak znajdziesz dowody, rzucisz go w diably.

Gość haaJ
postawienie sprawy na końcu noża może skomplikować sytuację, facet się wyprze wszystkiego, wyjdzie się na zazdrosną jedzę. Jeśli dowody będą nizbite nawet wtedy powie, że to nie jego fiut.

Gość kurcze ale sie nabralam
sprawdzenie telefonu niewiele może dać, ci sprytniejsi do tych celów używają innego telefonu na kartę

tak telefon może być nawet nie przynoszony do domu zdradzacza, zostaje w pracy a najczęściej jest z zablokowaną klawiaturą na hasło ukryty w aucie, garażu

wars nie zapisałby przeciez kochanki pod kobiecym imieniem

Gość eeee co wy wiecie
NIe zapomnij w zapisanych, szablonach. Wachaj ciuchy A po za tym sprawdze neta. Wszystkie te nk i face.. tam jest wszystko A po za tym powiem ci szczeze, jak on ma kogos kto jego kocha to uwiez ze ona niczego innego nie pragnie jak tego zebs ty sie dopiedziala. Wiec wysyla ci sygnaly tylko ty nie czytasz

Gość wars09
no nic postaram sie dzisiaj przyjezdza. w sumie zaraz powinin byc. NIECH TO w koncu zakonczy a nie dzwoni do mnie bezsensu i nawet nie mamy o czym rozmawiac. A tak jakby odszedl pocierpie troche i bedzie dobrze

Gość huehuehue11
trzymaj sie wars.

Gość a jak wyglada sprawa
z tym keyloggerem?czy mozna go wykryc?maz jest biegly w komputerach-ja noga.Jak zainstalowac ten keylogger,zeby nie zorientowal sie?i jak sie to robi?