Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

zyje pracą--czy ktos tak ma???

Polecane posty

dlugo siedzialam w domu z dziecmi ,zaczelam pracowac. i poprostu zaczelam życ praca. na poczatku bylo mi ciezko i nie chcialo mi sie . a dzis (po jakims juz czasie ) nie wyobrazam sobie zycia bez pracy. jak nie ma roboty z 3 dni to ja wariuje w domu ...czy tez tak macie czy to jakis pracocholizm?????/

Gość Miliana23
a jaka to praca ze jest ci w niej tak dobrze ?

Gość to nie pracoholizm tylko
przyzwyczajenie, nie martw się:) jesteś młoda i pełna energii pewnie, to i jak masz jakiś rytm życia, to jak za długo nic nie robisz, to odbija:) normalka. ja jak zmieniałem pracę i nie miałem przez jakiś czas, to też mnie nosiło po całej chacie... a jak mój ojciec poszedł na emeryturę, to już w ogóle mu odbijało przez pierwszy miesiąc i szlag mnie trafiał:D

''jak nie ma roboty z 3 dni to ja wariuje w domu'' Ja nie wariuje ;) ale po 3 czy 5 dniach w domu np w przypadku świąt czy jakiegoś długiego weekendu mam już trochę ponad miarę wolnego i najchętniej poszłabym do pracy. I nie dlatego, że siedzę bezczynnie czy, że nigdzie nie idę, po prostu wybijam się z rytmu wstawania, czuje się rozleniwiona i jakaś taka pozbawiona zapału do czegokolwiek.

Gość koniecświata
ja żyję powietrzem!

Gość Miliana23
Patrycja a ile masz dzieci i ile siedziałaś w domu? Ja obecnie siedze i sie zastanawiam gdzie by tu coś załapać choćby na nocki oszaleć idzie tak siedzeć na d...

Gość Miliana23
o kurcze ja 3 rok i jedno dziecko jak na razie ale 5 lat gratuluję ci motywacji ja marnieje z kazdym dniem nie wiem jak z tego wyjść tak jak ty to zrobiłaś.

chcialam do pracy isc juz dawno .... ale najpierw jedno dziecko...pozniej drugie..... az wkoncu zaczelam z dnia na dzien przegladac oferty pracy w internecie w moim miescie a pozneij jakos z dnia na dzien poszlam zapytac sie o prace i tak oto wyszlam z domu ;) to bylo najlepsze rozwiazanie bo w domu czulam ze nic nie robie ,ze stoje w miejscu ,ze marnuje sie .

ja tez tak mam tylko u mnie to juz stalo sie lekka przesada, czasem siedze w pracy 12 ha dziennie 7 dni w tyg,ale po tym jak mam 1 dzien wolnego to sie ciesze i wypoczywam :)