Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Generał Franco

Proszę o podpowiedź

Polecane posty

Gość Generał Franco

Kiedyś moja ex mnie zostawiła dla jakiegoś kolesia, ok nie o tym ta bajka. Interesuje mnie to, że ja układam sobie życie... a ona mocno interesuje się tym. Wypytuje znajomych co i jak... co robię.. gdzie jadę... czy z kimś się spotykam. Ona sama ogranicza się do wypowiedzi... że w jej związku wszystko ok, chociaż od pewnej osoby przypadkiem poruszając ten temat... że mnie inwigiluje... wyszło... że jej związek się sypie. Ktoś ja zagadnął w prost... czy chce wrócić do mnie... przeczy... A mnie to powiedzmy denerwuję.... potraktowała mnie jak potraktowała... a teraz mam swoje życie... swoją sympatię z którą może się ułoży i mimo że dla mnie ex to przeszłość.... przez jej ruchy wraca do mnie. Chce się dowiedzieć... o co jej chodzi? Nie ma swojego życia? Co jeszcze wymyśli? Dodam że próbowała pisać do mnie o przygnębiających świętach.... nie odpisałem.

widocznie zalezy ci na niej skoro poruszasz ten temat, mysle ze jest zazdrosna ze masz kogos,ze ci sie udalo.uwazaj by jakiejs intrygi nieuknula......

Gość mireogjelz
ewidentnie zdala sobie sprawe ze z Toba bylo jej lepiej i szuka deski ratunku w razie W.Kolego ja bym do niej napisala ze sie odpir... bo Ty masz nowa dziewczyne ktora kochasz a ona juz jeden zwiazek rozwalila

Gość sam sobie odpowiedziales
ex -chce wrocic,Nie uklada sie , to probuje , moze glupio tak wprost .

Gość koniecświata
dobrze tak kur­wie! olej ją i niech se węszy - żal du­pe teraz jej ściska!

Gość Generał Franco
nie zależy mi na niej... miałem troche przygód... i dla tego staram się zrozumieć jej ruchy... dla mnie to cynizm... tylko do jakich granic

Gość mireogjelz
mowie Ci mialam tak z chlopakiem, zlewaj ja w koncu zrozumie

Gość sam sobie odpowiedziales
moze twojej dziewczynie pwiedziec, napisac , ze np. spales z nia teraz . Jak udowodnisz, ze NIE?

Gość Generał Franco
Ciężko jest odejść o tematu i go nie poruszać... gdy idziesz do pubu ze znajomymi i słyszysz o.... idziesz do znajomego podrukować materiały do pracy słysz....o... że napisała i się pytała... a denerwuje mnie to dla czego? Wycięła taki numer... że po tym układałem sobie życie przez pół roku.... więc naturalne jest ze oddaje się teraz przyszłości... a męczy powracająca przeszłość.

Gość mireogjelz
zgadzam sie.Niektore sa do tego zdolne a Ty chyba nie chcesz zeby zniszczyla Twoj zawiazek?

Gość Generał Franco
Jeszcze związku nie mam... i dla tego obawiam się co wymyśli... spotykam się... flirt kawa... spacer... użyłem słowa sympatia... bo z pewnych względów... narazie związku nie ma... co nie wyklucza że będzie...

Gość mireogjelz
kolego to tak jedno podstawowe pytanie Z KTORA CHCESZ BYC??

Gość Generał Franco
Pisząc... oddaje się przyszłości... mam sympatie... i wobec tej osoby plany jaka może być odpowiedź? :) Dla jasności... mnie interesuje co ex kombinuje... i do czego ciekawego jeszcze może się posunąć... dla czego? By wiedzieć na co się przygotować... i tyle :) Ciebie by nie interesowały ,,dzikie podjazdy".... nie wiadomej treści?

Gość mireogjelz
to jednym slowiem olej to wszystko a tamtej nowej ewentualnie powiedz ze twoja ex nie chce ci dac spokoju a z czasem napewno juz przystopuje ale musi widziec ze sie wam uklada

Gość Generał Franco
Chyba masz rację... zamknąć sprawę... a jej ruchy zacząć traktować z ironicznym uśmiechem... i traktować jako przecinek w nowym rozdziale życia :)

Gość mireogjelz
ja tak zrobilam ulozylam sobie zycie z innym a ex sie odczepil po pol roku ale sie odczepil