Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yut56r56e4

niskie kobietki ile przytylyscie w ciazy????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość yut56r56e4

hejcia:D ile przytylyscie w ciazy????i ile udalo wam sie zrzucic...jak kazda kobietka zmagam sie teraz z kilogramami i boje sie ze pojawia sie rozstepy jestem niska bo mam tylko 158 wzrostu...niskie kobietki to jest szczegolnie pytanie do was!

Gość ale herbatę i wodę
ja mam 161 cm wzrostu - przytyłam 15,5 kg. Wszystko zrzuciłam przy karmieniu. Rozstępów mam trochę ale małe są i trzeba pod dobrym kątem popatrzeć żeby je było widać

ja niska raczej nie jestem bo mam 176:P a przytyłam 20 kg a tydzien po porodzie już wrocilam do swojej wagi, za to rozstepy mam okropne :/

20 kg przy wzroście 155, miałam ogromny brzuch - 120 w obwodzie. Na razie schudłam 17,5 kg. Ciągle karmię, od porodu minęło 4,5 miesiąca.

Gość jhgkjhkj
Widze ze w szpitalu zostawiacie cala ciazowa nadwage, w realu sie z tym nie spotkalam:P

Gość yut56r56e4
ja jestem w 4 miesiacu i jak narazie przytylam 2 kg...boje sie co bedzie dalej

Gość A w szczególności
to kochanaaaaa-20 kg w tydzień-powiedz jak ty to zrobiłaś???he

Ojjj ja mam 156 i jestem w 26tc. przytyłam 13 kg. Najwięcej bo ponad 10 kg do 14 tc. Pewnie datego, że fajki rzuciłam. NIe martwię się dodatkowymi kg. Najgorsze jest to, ze tak masakrycznie urosły mi piersi, że dzisiaj byłam w 4 sklepach z bielizną i NIGDZIE nie mogłam dostać rozmiaru 70G........

poprostu mialam cale cialo spuchniete bo woda sie zbiera i wszystko po tygodniu ze mnie zeszlo :) az sama sie dziwilam, no i moje dziecko spore bylo

Gość maaaaaaaaalenstwo
Ja też mam 158 cm wzrostu i w ciąży przytyłam 9 kg. A po porodzie zostało mi 2 kg. Najwięcej rozstępów pojawiło się niestety na piersiach (ale bardzo mi urosły).

Gość maaaaaaaaalenstwo
Arszenika* poszukaj po polskich firmach typu alles, kinga. Mają i takie rozmiary a bielizna jest super :)

Gość esrfewr
Mam 161cm i wazylam przed ciaza 47kg. Ja jestem w 5 miesiacu i narazie przytylam 3kg, ale masakrycznie urosly mi piersi, przed ciaza i tak byly wielkie, a teraz sa ogromne, wszystkie biustonosze sa za ciasne, musze nosic sport bra, bo w innych mi niewygodnie, brzuszek jak na razie dosc maly.

Gość kostkalodu
ja162 wzrostu, w ciąży 12 kilo, zgubiłam szybko karmiąc, rozstępy jakieś tam są ale mało widoczne... W ogóle rozstępy mi się zrobiły nie w ciąży a podczas porodu, bo mnie nawadniali nie wiadomo po co tak bardzo że spuchłam jak bania :( Takie mają pomysły lekarze...

Gość yut56r56e4
tez mam ten problem:D obecnie waze 47 -8 wacha sie ta waga przed ciaza 45 ale wlasnie wszystko poszlo w cyce!! zawsze mialam taka figure ze mala pupa wielkie piersi ale teraz sa meeeegaaa!!rozstepow troszke jest na piersiach ale to przez to ze kiedys wazylam 54kg i schudlam niesa jednak widoczne mam nadzieje ze wiecej niz 10 kg mi nieprzybedzie:(