Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella2011

macie lustrzanke cyfrowa?

Polecane posty

Gość izabella2011

jak tak to jaka polecacie? moj budzet max 2500 zł :) dotad mialam zwykle cyfrowki i jakosc zdjec byla fatalna wiec postanowilam w koncu zainwestowac w cos dobrego

Gość izabella2011
robie wielkoformatowe zdjęcia piczy :classic_cool:

Gość izabella2011
myslalam o canon eos 600d. znacie sie troche na lustrzankach? ja jestem zielona i nie chce, zeby jakis sprzedawca mnie naciagnal na jakis badziew. canon jest ok?

jest ok , najlepiej wpisz w google nazwe lustrzanki i wyskoczy ci pewnie cos na ten tematkto mial badz ma ten sprzet :)

Gość izabella2011
caly wieczor szperam w necie w poszukiwaniu informacji o lustrzankach :) napalilam sie i jutro ide zaciagnac kredyt na aparat :P

fajna sprawa tez tak mialam 2 lata temu na poczatku caly czas zdj potem jakos przestalam ost nawet kupilam tlo jest tanie a przydaje sie :)

Gość 6967976848
nie ciesz sie i tak ci ukradną 🖐️

Gość kriwoszip
Za te pieniądze nic dobrego nie kupisz. Chyba, że jakąś używkę :( albo samego boxa bez obiektywu.

Gość izabella2011
nie musze miec sprzetu z najwyzszej polki - nie bede robic profesjonalnych zdjec ;) zalezy mi tylko na dobrej jakosci. do tej pory robilam zdjecia zwyklym aparatem cyfrowym, ktory ma juz ponad 6 lat i jakosc zdjec jest fatalna. mysle, ze warto zainwestowac, zwlaszcza, ze wezme go na raty zalozmy po 200 zl miesiecznie i nie nadszarpnie to az tak mojego budzetu

Gość kriwoszip
zobacz nikon d3100 - amatorska lustrzanka z wymiennym obiektywem b.dobrej jakości za ok 2300zł

Gość izabella2011
i lustrzanka ma mieć funkcje krecenia filmików Full HD, bo lubimy z moim facetem filmować nasze figle i wrzucac na redtube

Gość izabella2011
co powiecie o lustrzankach cyfrowych? czy warto je kupic jak sie jest tylko amatorem czy lepiej zainwestowac w dobry aparat kompaktowy? na pewno wyjdzie to mniej niz kupno sredniej jakosci lustrzanki, ale z kolei jakosc zdjec pewnie bedzie slabsza