Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delii

...o pięć minut za pózno...

Polecane posty

staram się zapomniec... ale nie wiem, czy to takie wyrachowane, że chciał zalatwić sobie żonę i kochanke już na starcie jestem głupia bo nadal za nim tęsknię, ale zerwałam kontakt, odeszłam...tak jak on odszedł w dniu swojego ślubu

Gość nie ma jak być egoistą
i tak trzymaj. Wyrzuć z serca, z życia, spal wszystkie pamiątki, oddaj prezenty i zajmij się czymś pożytecznym, rozwijaj pasje, naucz się czegoś nowego, spotykaj z ludźmi, gdy będziesz mocniejsza--spotykaj się z mężczyznami, żyj, po prostu żyj. Klamka zapadła- fircyk wybrał.... wybrał nie w dniu ślubu, ale znacznie wcześniej, a Ty masz cieszyć się życiem i zadbać o siebie. I przede wszystkim myśleć o sobie.

nie mam pamiątek poza sms-ami dokąd nie pójdzę jest mi źle...wszytsko mi sie z nim kojarzy mógł chociaż na koniec powiedzieć prawdę, że się nie liczyłam że to była tylko gra...a zrobił cyrk ze łzami i wyznaniami, tylko co mi to daje skoro ma żonę, skoro już nigdy bym mu nie zaufała... nigdy już nie pokocham

Dla mnie to jest o jedną Jego miłość za późno. To była TA jedyna, niepowtarzalna, spełniona ale nieszczęśliwa, bo go po latach rzuciła. I choć od rozstania minęło kolejnych kilka lat nie potrafi się zaangażować, bo czeka na Nią.