Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777777777888888888888899999999

pytanie o zareczyny i poznanie sie rodzicow, doradzcie prosze

Polecane posty

Gość 777777777888888888888899999999

dwa tygodnie temu zareczyłam sie, póki co nie planujemy ślubu, tzn tak wstepnie ustaliliśmy rok 2013 i że nie będziemy robić wesela a tylko obiad dla najblizszych, wiec organizacja nie zajmie duzo czasu i nie wymaga wielomiesiecznych przygotowan. bedziemy placic za wsyztsko sami teraz pytanie, czy nasi rodzice powinni sie poznac jakos teraz? czy zaproszenie mojego i jego rodzicow na "kawe i ciato" bedzie nietaktem skoro nieplanujemy sluby poki co ? zazwyczaj sie sie rodzice poznaja to jest omawiany slub, bo czesto to rodzice placa, a u nas nie bedzie takiego tematu bo jeszcze niczego nieustalamy, no i czy bedzie o czym gadac...

Gość jeśli jesteście ze sobą
jest to poważny związek to ródziców zawsze można ze sobą poznać. Myślę, że tu nawet nie ma znaczenia to czy jesteście zaręczeni czy nie.

Ja przyjęłam oświadczyny w sierpniu tamtego roku, ślub za rok i dopiero na błogosławieństwie nasi rodzice się poznają - wcześniej nie widzimy takiej potrzeby :)

Według mnie byłoby dziwne gdyby wasi rodzice poznali sie dopiero na ślubie, ale nie muszą sie poznawać już, mozna to odłożyć np dopiero na wtedy kiedy będziecie zaczynali zapraszać gości.

Gość HMS..SDSS...Petard
dopiero na błogosławieństwie nasi rodzice się poznają- CIEMNOTA