Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapamętać!!!

Do brzydkich, prawików i nieszczęśliwych!!!

Polecane posty

Gość Zapamętać!!!

Życie jest za krótkie. A co po nas zostanie? Tylko piach. Trzeba sięgać po to, czego pragniemy. Cieszyć się z sukcesów. Wyciągać naukę z porażek. Ale nie rozpamiętywać ich. Iść dalej. Konsekwentnie w obranym przez siebie kierunku.

Przecież tu są tylko trolle, które lubią marudzić i pisać denne prowokacje. Ja chwalę sobie swoją brzydotę bo ta w odróżnieniu od urody nie przemija :classic_cool:

Gość Zapamętać!!!
Nigdy nie jest za późno. A jeśli wydaje Ci się, że stoisz przed ścianą - cofnij się 2 kroki. Zobaczysz wszytko z nowej perspektywy. Każdy dół można zakopać. "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" ;)

Gość Zapamętać!!!
"Jestem brzydki, żadna mnie nie chce. Ja to sobie nie popieprzę"... (Obiektywnie) nie za piękni mężczyźni jeśli mają pasję, są zdecydowani, wiedzą czego chcą --- bardzo podobają się kobietom! Nie mówię tu o 18 letnich dziewczynkach! Ja jestem tego najlepszym przykładem ;) I - uwierzcie- tacy sobie popieprzą :D Aczkolwiek gdyby przez ostatnie 10 lat tylko siedzieli i użalali się nad sobą. No to faktycznie.... taki mężczyzna atrakcyjny nie jest - i jego szanse na seks gwałtownie spadają! Na łeb na szyję ;)

Gość Zapamętać!!!
"Jestem brzydki, żadna mnie nie chce. Ja to sobie nie popieprzę"... (Obiektywnie) nie za piękni mężczyźni jeśli mają pasję, są zdecydowani, wiedzą czego chcą --- bardzo podobają się kobietom! Nie mówię tu o 18 letnich dziewczynkach! Ja jestem tego najlepszym przykładem ;) I - uwierzcie- tacy sobie popieprzą :D Aczkolwiek gdyby przez ostatnie 10 lat tylko siedzieli i użalali się nad sobą. No to faktycznie.... taki mężczyzna atrakcyjny nie jest - i jego szanse na seks gwałtownie spadają! Na łeb na szyję ;)

Gość Zapamętać!!!

Gość Zapamętać!!!
Tak, dziś tego słuchałam właśnie :)

Tutejsze tematy "jestem brzydkim prawiczkiem" są zakładane przez grupę napędzającą tą forum również oni zakładają tematy o kupie oczywiście nikt o tym głośno nie mówi :classic_cool:

Gość Zapamętać!!!
Ale ktoś to czyta - i sądząc po popularności - nie mało osób... Widać jest popyt na takie tematy, że jest kiepsko, chujowo i ogólnie do dupy... Owszem - bywa... U każdego czasem!

Gość Zapamętać!!!
Bo gdybym nie wyszła za tatę mogłabym zostać baletnicą. I zrobić karierę! Jak mówiła mama Mikołajka :D