Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka zytciowa3634

jestem w ciazy :(

Polecane posty

Gość Kicia mala...
Autorko nie boisz sie mowic ze to, ze zaszlas w ciaze jest " porazka zyciowa"!!!! Ja rozumoie ze jestes w szoku...ale wyluzuj dziewczyno....jezeli ci bedzie zalezalo to juz poszukasz pracy! Nie czekaj no pieniadze do ojca dziecka!! Mozesz sie zdziwic! wiekszosc facetow to tchorze!! Jezeli facet Cie naprawde kocha,!! to wszystko bedzie ok! a swoja droga ...mysle ze kiedys, gdy juz urodzisz ta kruszynke, bedziesz sie wstydzila , dzisiejszych watpliwosci ! i slow jakie powiedzialas! Lepiej za duzo nie gadac!! Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy, i bedziesz jeszcze baedzo szczesliwa! Zycze ci tego serdecznie.

Gość marne prowo jakiejs
nudziary, dopiero w 13 tygodniu, po 3 miesiacach bez okresu ciaże zauwazyla? hahaha

Gość porazka zytciowa3634
widze ze temat sie rozwinal... dziekuje za cieple slowa i mam nadzieje ze sie sprawdzi to o czym piszecie. i wcale nie licze na pieniadze od ojca dziecka, chyba dosc wyraznie o tym napisalam ze nie chce byc na jego utrzymaniu, wiec nie rozumiem skad te gorzkie slowa/?

Gość Kya
"wiec nie rozumiem skad te gorzkie slowa/?" Dziwi mnie tylko nieuświadomienie w sferze seksu i zabezpieczenia a także to, że nie jesteś pewna czy facet z tobą zostanie ;)

Gość Kicia mala...
A z poinformowaniem swojego chlopaka o "fakcie dokonanym" ha ha...nie zwlekaj! co ma byc ? to bedzie!! Badz dzielna! Wszystko sie ulozy. co do rodzicow? ...zaczela bym ,od tego ,do ktorego mam wieksze zaufanie! I na ktorego mozesz liczyc, ...pewnie bedzie szok! ale skoro studiujesz? to jestes dorosla! Nie martw sie! bedzie OK.

Gość Kicia mala...
Kya...wiesz ! takie, wszystko wiedzace osoby! czesto ! marnie koncza! Nie zycze Ci tego...bo ja z natury nikomu zle nie zycze! ale byla bym ostrozniejsza, w wystawianiu komus jakis dziwnych opini, i teori...mleko juz sie rozlalo.... co dziewczynie dokladasz?? ona jest w dolku...lepiej podaj reke ! niech sie dziewczyna cieszy ,ze ktos nie znany, jest jej zyczliwy. Pamietaj, do czlowieka trzeba zawsze z "sercem na reku"...to nic nie kosztuje , a jak milo sie robi!!

Wiadomo,że antykoncepcja nie jest 100 % -nie wiedziałaś o tym? Nie zakładaj najgorszego też nie planuje dziecka ,ale gdyby zdarzyła się malutka wpadka pokochałabym je.

Gość Kya
"Kya...wiesz ! takie, wszystko wiedzace osoby! czesto ! marnie koncza!" Wszystko wiedzące czyli wiedzące o tym, że jak się uprawia seks to stosuje się antykoncepcję, nie tylko w dni płodne? Wszystko wiedzące czyli takie, które są pewne, że facet nie kopnie ich w tyłek jak zajdą w ciąże? "Nie zycze Ci tego...bo ja z natury nikomu zle nie zycze! ale byla bym ostrozniejsza, w wystawianiu komus jakis dziwnych opini, i teori...mleko juz sie rozlalo...." Założyła topic na forum, więc chyba można wyrazić swoją opinię, c'nie? ;) Prostą rzeczą jest, że zabezpieczanie się TYLKO w dni płodne to głupota. I tyle. "co dziewczynie dokladasz?? ona jest w dolku...lepiej podaj reke ! niech sie dziewczyna cieszy ,ze ktos nie znany, jest jej zyczliwy." Tak, bo "jak już się stało" to nie należy krytykować tylko pogłaskać po główce. Ja nie jestem nieżyczliwa, nie napisałam nic złego. "Pamietaj, do czlowieka trzeba zawsze z "sercem na reku"..." Chyba "z sercem na dłoni". "to nic nie kosztuje , a jak milo sie robi!!"" No tak, dziewczyna zaszła w ciążę. Wypisuje na forum, że nie chciała dziecka, że boi się że facet ją zostawi, że de facto marnie z zabezpieczeniem dodatkowo najpierw informuje o tym fakcie tysiące forumowiczów zamiast ojca dziecka, ale przyklaśnijmy że będzie wspaniałą mamusią i wszystko będzie dobrze :) Niech się modli, żeby jej dziecko w przyszłości nie trafiło na jakiś archiwalny zapis tego forum i nie przeczytało, cytuję "cale zycie mi sie teraz wywroci do gory nogami... a miaalam takie plany, takie marzenia... ", "boje sie, ze wszystko sie miedzy nami przez to popsuje, ani ja, ani on nie chcielismy miec dzieci, oboje ich nawet nie lubimy, zawsze sie w tej kwestii dogadywalismy, ze zadnych dzieci i bedzeimy sobie zyli we dwojke..." Świetnie!

Gość malska
a co ja mam powiedziec? przespalismy sie z bylym po rozstaniu a ja teraz podejrzewam ciaze a slysze od bylego ze wezme tabletke poronna i bedzie ok zalamalo mnie to fakt ja sprawdzajaco jegonapisalam ze w takim razie usune bo dziecka nie chce ale on jakby byl facetem to by inaczej zareagowal boli strasznie

Gość melodyyyy
Do autorki - z ciekawości i własnego niepokoju - jaką antykoncepcje stosowaliście, że jednak to się stało?

Gość Kyyyyya
melodyyyy Oni stosowali prezerwatywy TYLKO w jej dni płodne. Czyli znikoma antykoncepcja.