Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonimowaPanienka

Czy ten Pan się kiedys ode mnie odczepi ?!

Polecane posty

Gość AnonimowaPanienka

Hej kafeterianie!opisze swój problem.Ja mam 17 lat o jakies 30,jest nauczycielem.Kiedys mialam z nim zastepstwo i ciagle sie na mnie gapil,prosto w oczy,usmiechal sie.Od tamtej pory na kazdej przerwie mnie obserwuje!Nawet kumpela mi to mowila!Co robic?!

Gość mdumetyu
hehehe

Gość przeleć go
dostaniesz lepsze oceny

Gość pod czarnym wstyd
naczytal sie za duzo kafeteri :D i romansow 17latek z 30 latkami ,przejdzie mu a potem ty zaczniesz sie zastanawiac dlaczego cie olal i zalozysz temat ze jednak cie podnieca ten sam shcemat 😴 🖐️

Gość AnonimowaPanienka
Niestety nie mam z nim lekcji,ale jestem ciekawa jak by to wygladalo,wydaje sie byc troche niesmialy,czasami mam ochote podejsc i powiedziec na co sie gapisz staruchu!

Gość AnonimowaPanienka
Jak myślicie?Czy to dlatego,że kiedyś zrobiłam mu loda w szkolnym ustępie?Bo wg mnie to nic mało znaczący incydent ale może on jaki dziwny jest albo pedau jakiś?Zapraszam do dyskusji.

Gość olleander
jak cię męczy - podejdź i zapytaj - co jest grane albo -czy nie ma lepszej rozrywki albo -czy wie masz bardzo zazdrosnego chłopaka, który kolekcjonuje broń i spełnia się na polowaniach na nosorozce jak cii sie podoba - upuść wachlarz metodą gejszy ;)

Strach się bać tyle się słyszało o pedofilach wśród nauczycieli :P Ja bym zgłosiła to dyrektorce szkoły.

Gość AnonimowaPanienka
Kiedys schodzilam ze schodow a on nagle sie obrucil i normalnie gapil sie jakby zobaczyl niewiadomo kogo,dziwnie sie z tym czuje..

Gość Coraz głupsze te prowos
"staruchu"do gościa który ma 30? To tak jakby Ciebie ktoś w wieku 17 lat chciał umieścić w przedszkolu.(Zresztą po prawdzie Twój poziom umysłowy od niego nie odbiega):D

Gość AnonimowaPanienka
BOJE SIE GO! Ja pierdukam jakby nie bylo innych lasek tylko na mnie sie uwziął :-(

Gość Heizcorper
22:02 [zgłoś do usunięcia] Katjaa Strach się bać tyle się słyszało o pedofilach wśród nauczycieli Ja bym zgłosiła to dyrektorce szkoły. "dyrektorce"?:classic_cool:A skąd takie założenie że akurat w tej szkole dyrektor to kobieta?:classic_cool:

Gość AnonimowaPanienka
Na szczescie nie ma zbyt czesto dyzurow w moim budynku wiec mam spokuj ale gdy go widze grr :-( od razu uciekam

Gość AnonimowaPanienka
Jak myślicie czy jak mu popuszcze to mi da spokój?Pytam bo u mnie na osiedlu zawsze tak robie i skutkuje.Już tak piętnastu chłopców mam z głowy:)Bardzo mnie lubią i żaden już się tak głupio nie gapi:)

Gość AnonimowaPanienka
W mojej szkole jest Pani Dyrektor,ale troche wstydze sie do niej z tym isc.. A jak go zwolni?

Gość Ludmiła Kovnacky
Przestań pieprzyć.Ludzie mają gorsze problemy.

Ja już napisałam, co masz zrobić, albo mamie powiedź o tym, chociaż. Musi ktoś zainterweniować, żeby nie było za późno. Ja 10 lat temu miałam dziwną sytuację z nauczycielem, który lubił młodsze, więc wiem, co pisze. Chciał mieć ze mną romans, ale była cwana i dałam mu się zamanipulować. Mścił się za to i zawsze byłam zagrożona z jego przedmiotu. Było mi wstyd, bo to był w-f. W końcu przestałam chodzić na jego lekcje. Nie wytrzymałam i opowiedziałam wszystko mamie. Kiedy moja matka wkroczyła do szkoły odczepił się ode mnie. To była akcja nigdy mojej mamy takiej złej nie widziałam:D

Gość AnonimowaPanienka
Nie no ale w sumie to żal mi go troche ,bo patrzy się tak ale jakby wie ze nic z tego nie bedzie...

Gość hansowiec
kiedy jego rycerz zagłębi się w twoim otworze poczujesz ogromne fale przyjemności

Gość AnonimowaPanienka
Widzialam nawet na facebooku,nie mam go w znajo ale widze tablice,i zerwal ze swoja narzeczoną i ma status wolny dziwne nie? Kurde, na prawde,zajrzalam tak tylko z ciekawosci...

Gość AnonimowaPanienka
Ok.dzieki za rady, chyba pojde z tym do wychowawczyni,mam nadzieje ze to sie skonczy.dobranoc.