Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanaJola

Nie powiedziałam mamie

Polecane posty

Gość zakłopotanaJola

Dwa miesiące temu poznałam faceta, przez internet. Od ponad miesiąca spotykamy się. Nawet nie wiem czy już jesteśmy parą, czy jeszcze nie, ale wszystko dl tego zmierza. Mój problem polega na tym, że nie bardzo umiem mówić o uczuciach. Nie jestem typową dziewczyną plotkującą o facetach. Chyba po prostu mam jakąś blokadę. Nie chciałam mówić nic w domu że się z nim spotykam, bo obawiałam się, że nic z tego nie wyjdzie, jak zwykle zresztą. Chciałam uniknąć pytań dlaczego itp. Teraz już chyba najwyższa pora, żeby powiedzieć o tym, tylko nie wiem jak. Teraz wcale nie jest łątwiej powiedzieć, że spotykam się z nim ponad miesiąc już, a jej nic nie wspomniałam. NIe wiem jak zacząćrozmowę o tym...

normalnie :) też sprawy uczuciowe zachowuje raczej dla siebie po prostu powiedz że z kimś się spotykasz :)

Gość Kya
"Mamo spotykam się z kimś, ale narazie nie chcę zdradzać szczegółów, bo nie wiem czy to coś poważnego". Proste?

Gość ikolopoiujki
Mamo poznalam chlopaka... ...Nie chciałam mówić nic w domu że się z nim spotykam, bo obawiałam się, że nic z tego nie wyjdzie, jak zwykle zresztą. Chciałam uniknąć pytań dlaczego itp. Teraz już chyba najwyższa pora, żeby powiedzieć o tym ..... itd. Itp.