Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabell24

Facet którego kocham woli chodzić z byłą prostytutką bo jest ładniejsza

Polecane posty

Gość Isabell24

To jakiś żart! Wiedziałam, że ta dziewczyna się nie szanuje. Zawsze miała złą opinię, jest z rodziny patologicznej i chodzi z facetami dla kasy. Udowodniłam to mu a on i tak ją kocha! Ona nawet może mieć hiv, a on twierdzi, że nawet z tym by sobie poradził. Czy na tym świecie wystarczy być wychudzoną blondyną, żeby wszystko inne przestało mieć znaczenie! Taki fajny facet, wykształcony, prawnik, przystojny i zmarnuje się przy takim ZERZE!! Nie rozumiem tego świata!!

Gość xerox 30
musi znać jakieś sztuczki, może łyka stojąc na głowie?

Gość dsfdd
"Czy na tym świecie wystarczy być wychudzoną blondyną, żeby wszystko inne przestało mieć znaczenie! Taki fajny facet, wykształcony, prawnik, przystojny" ty oczywiscie nie polecialas na jego kase(tak zakladam, skoro prawnik) i wyglad? daj spokoj

Gość mars, snikers i milkiłej
ależ skarbie, miłość jest slepa :D wybrał ją, ty mozesz mu tylko zyczyc szcześcia nie bądź zołzą, życz mu :classic_cool:

Gość Isabell24
Szmata puszcza sie dla kasy zamiast iść do roboty! Ja przynajmniej uczciwie pracuję i jeśli chodziłam z kimś do łóżka to dla przyjemności, a nie dla kasy.

jeśli jemu to nie przeszkadza i życiowa rola alfonsa mu odpowiada... co tobie do tego? :D

Gość Isabell24
to jest nie uczciwe, że osoba która tylko imprezuje, leni się i olewa wszystko dostaje swojego księcia z bajki, a inne osoby, które haruja całe życie mają do wyboru samych debili i nieudaczników! to mnie wkurza!

ależ dziewczyno, co ty masz do tej laski? i ktos ci kiedys obiecywał, że życie będzie sprawiedliwe? :D

Gość dfhsdlfhsdlh
widac on widzi cos czego ty durna cipo nigdynie zobaczysz! jestes nieudacznikiem skoro nawet nie mozesz faceta zatrzyamc przy sobie buhahah widac ty chcialas bys dla kasy..bo wyksztalcony i przystojny.. ! Tylko tyle w nim widzisz? :classic_cool:

Gość Samotny28l
-- czikiczikitkat Równowaga jak widać musi być zachowana. Może zacznę szukać żony w burdelu