Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przechlapane ????

indekssss

Polecane posty

Gość przechlapane ????
jeśli oddałam to jak go zgubiłam ?:/

Gość g8idea
muszą informować, bo zgodnie z regulaminem wszelkich uczelni, od takiej decyzji jest prawo odwołania się w terminie iluś tam dni, np. 14 dni. Ale nie 14 dni od daty skreślenia, tylko od daty otrzymania informacji o skreśleniu, co się dzieje listem poleconym

Gość przechlapane ????
nic mi nie przyszło takiego... to może jednak mnie nie skreślili ? nie wiem juz co mam robić. boję się tam pójść. zjedzą mnie te żmije...

Gość ochjoj
To jeśli tak to autorka może iść śmiało wyjaśniać sytuację i rozliczać wszystko.

Gość ochjoj
Dlatego przechlapane wal prosto do dziekana.

Gość Elain Blaith
idź bo Cię następna sesja zastanie i dopiero będzie ;) Panie w dziekanacie już nie takie historie słyszały.

Gość g8idea
wyobrazam sobie stres, ale chyba nie masz innego wyjscia.. nie radzilabym nic sciemniac, ani tym bardziej wciskac im kit, ze rozliczylas sie z indeksu tylko one mają bałagan, bo za to mozesz miec juz wogole niezle przechlapane.

jak wcisniesz kit, że teraz zgubiłas indeks, a poprzedniej sesji go normalnie oddawałaś to panie z dziekanatu zaczną szukac Twojej karty ocen z tamtego semestru i wtedy wyjdzie, że kłamiesz to już chyba lepiej powiedz prawdę

Gość przechlapane ????
mam pójść i powiedzieć o brakujących wpisach ?? czy zadzwonić zapytać czy wogóle mam po co przychodzić ?;/

Gość ochjoj
Nie, nie dzwoń. Idź i po kolei opisz sytuację i zapytaj co teraz masz robić.

Gość przechlapane ????
zagryzą mnie. ale pójdę, szkoda mi tego czasu i pieniędzy.

Gość ochjoj
Nie zagryzą, tak jak napisała Elain myślę, że one miały do czynienia już z takimi przypadkami. Ale jakby robiły problemy to idź próbuj jeszcze u dziekana, bo one to sobie mogą gadać zdrowe :) Powodzenia.

Gość g8idea
no opierdolą cię napewno, ale musisz przyjąc to na klatę :D A potem jaki spokój bedziesz miala:) Tylko w nastepnej sesji rozlicz sie jak człowiek juz :)

Gość przechlapane ????
już wszystko zrobię tak jak trzeba :) dziekuje za pomoc!:))))

Gość ech................
Ja pierdole jedna mądrzejsza od 2 giej........... masz zdane egzaminy?? jesli masz to te egzaminy sa na karcie egzaminu które są w dziekanacie. A ja ci radziłem powiedzieć że wtedy nie oddałas indexu bo zgubiłaś. i powiedziałaś w dziekanacie że zgubiłaś a panie kazały ci szukać. i teraz dopiero przychodzisz bo jednak nie znalazłaś. proste ?? Gdybyś zdała index miały by to zanotowane. A jeśli zgubiłaś index w czasie składania index-ów to może przejść.Co prawda jak pisałem procent jak w totka. Ale na niepaństwowej uczelni dziekan by cię nawet nie chciał słuchać. Do ściemy dodał bym że dopiero teraz przyszłaś bo musiałaś opiekować się rodzeństwem / babcią. I myślałaś że index znajdziesz.......... no ale się nie udało.

Gość przechlapane ????
ale kombinujesz, ja wole isc i pogadac najpiperw w dziekanacie a pozniej z dziekanem jak nie wyjdzie, jedli powie, ze nie to wtedy trudno.