Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przechlapane ????

indekssss

Polecane posty

Go艣膰 przechlapane ????
je艣li odda艂am to jak go zgubi艂am ?:/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 g8idea
musz膮 informowa膰, bo zgodnie z regulaminem wszelkich uczelni, od takiej decyzji jest prawo odwo艂ania si臋 w terminie ilu艣 tam dni, np. 14 dni. Ale nie 14 dni od daty skre艣lenia, tylko od daty otrzymania informacji o skre艣leniu, co si臋 dzieje listem poleconym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przechlapane ????
nic mi nie przysz艂o takiego... to mo偶e jednak mnie nie skre艣lili ? nie wiem juz co mam robi膰. boj臋 si臋 tam p贸j艣膰. zjedz膮 mnie te 偶mije...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ochjoj
To je艣li tak to autorka mo偶e i艣膰 艣mia艂o wyja艣nia膰 sytuacj臋 i rozlicza膰 wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ochjoj
Dlatego przechlapane wal prosto do dziekana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elain Blaith
id藕 bo Ci臋 nast臋pna sesja zastanie i dopiero b臋dzie ;) Panie w dziekanacie ju偶 nie takie historie s艂ysza艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g8idea
wyobrazam sobie stres, ale chyba nie masz innego wyjscia.. nie radzilabym nic sciemniac, ani tym bardziej wciskac im kit, ze rozliczylas sie z indeksu tylko one maj膮 ba艂agan, bo za to mozesz miec juz wogole niezle przechlapane.

Udost臋pnij ten post

jak wcisniesz kit, 偶e teraz zgubi艂as indeks, a poprzedniej sesji go normalnie oddawa艂a艣 to panie z dziekanatu zaczn膮 szukac Twojej karty ocen z tamtego semestru i wtedy wyjdzie, 偶e k艂amiesz to ju偶 chyba lepiej powiedz prawd臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przechlapane ????
mam p贸j艣膰 i powiedzie膰 o brakuj膮cych wpisach ?? czy zadzwoni膰 zapyta膰 czy wog贸le mam po co przychodzi膰 ?;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ochjoj
Nie, nie dzwo艅. Id藕 i po kolei opisz sytuacj臋 i zapytaj co teraz masz robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przechlapane ????
zagryz膮 mnie. ale p贸jd臋, szkoda mi tego czasu i pieni臋dzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ochjoj
Nie zagryz膮, tak jak napisa艂a Elain my艣l臋, 偶e one mia艂y do czynienia ju偶 z takimi przypadkami. Ale jakby robi艂y problemy to id藕 pr贸buj jeszcze u dziekana, bo one to sobie mog膮 gada膰 zdrowe :) Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g8idea
no opierdol膮 ci臋 napewno, ale musisz przyj膮c to na klat臋 :D A potem jaki spok贸j bedziesz miala:) Tylko w nastepnej sesji rozlicz sie jak cz艂owiek juz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przechlapane ????
ju偶 wszystko zrobi臋 tak jak trzeba :) dziekuje za pomoc!:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech................
Ja pierdole jedna m膮drzejsza od 2 giej........... masz zdane egzaminy?? jesli masz to te egzaminy sa na karcie egzaminu kt贸re s膮 w dziekanacie. A ja ci radzi艂em powiedzie膰 偶e wtedy nie odda艂as indexu bo zgubi艂a艣. i powiedzia艂a艣 w dziekanacie 偶e zgubi艂a艣 a panie kaza艂y ci szuka膰. i teraz dopiero przychodzisz bo jednak nie znalaz艂a艣. proste ?? Gdyby艣 zda艂a index mia艂y by to zanotowane. A je艣li zgubi艂a艣 index w czasie sk艂adania index-贸w to mo偶e przej艣膰.Co prawda jak pisa艂em procent jak w totka. Ale na niepa艅stwowej uczelni dziekan by ci臋 nawet nie chcia艂 s艂ucha膰. Do 艣ciemy doda艂 bym 偶e dopiero teraz przysz艂a艣 bo musia艂a艣 opiekowa膰 si臋 rodze艅stwem / babci膮. I my艣la艂a艣 偶e index znajdziesz.......... no ale si臋 nie uda艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przechlapane ????
ale kombinujesz, ja wole isc i pogadac najpiperw w dziekanacie a pozniej z dziekanem jak nie wyjdzie, jedli powie, ze nie to wtedy trudno.

Udost臋pnij ten post