Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasat

Moja córka ma 21 lat i urodziła dziecko!!!!!

Polecane posty

Gość gasat

Jak ona sobie poradzi! Chłopak ją zostawił, my z mężem mamy pieniądze ale nie będziemy jej pomagac i przy dziecku i materialnie. Zażądaliśmy od niej by oddała swojego syna do adopcji, narazie się opiera. Jak ją przekonac?

Babcia siadła na forum i pyta jak przekonać córkę by oddała wnuka do adopcji? A siebie gdzieś na leczenie główki nie chcesz wysłać? Straaasznie marne prowo :D

W waszej sytuacji to będzie najlepsze rozwiązanie! Co to za rodzina gdzie dziecko wychowuje tylko matka? patologia!

Gość HMS..SDSS...Petard
Patologia to jesteś ty- niedorozwinięty posrańcu bez mózgu

Gość gasat
Ale to jeszcze dziecko! 21 lat, studia na głowie, praca, jest młoda. Jeszcze kogoś pozna a dziecko zniszczy jej wszystkie plany. Mąż powiedział że absolutnie nie chce miec nieślubnego dziecka w rodzinie. W zeszłym roku nasz syn został ojcem, ma dwoje bliźniaków, za kilka miesięcy bierze ślub z matką swoich dzieci i tutaj musimy pomóc finansowo.

Gość gasat
Ja jej mówiłam że to nie jest chłopak dla niej. Robiłam jej awantury jak przychodziła z chłopakiem do domu, mąż też go wypraszał z domu. Po prostu nie chcieliśmy żeby ona do końca studiów miała chłopaka a syn to calkiem inna sprawa, on sobie zawsze poradzi. Ona powinna wiedziec że mężczyźni nie są dla dziewczynek w jej wieku. Ciekawa jak ty byś się zachował gdyby twojej córce przychodziły takie pomysły jak zamieszkac u chłopaka, my zabroniliśmy jej tego. Skąd miałam wiedziec że ona uprawia seks, nawet do głowy mi to by nie przyszło. a wogóle to chciałam by zajęła się karierą, nigdy z mężem nie chcieliśmy by ona paprała się kiedykolwiek w pieluchy.

Gość rennatta+++++++++
No widzisz autorko, trzeba było oddać córkę do adopcji, nie miałabyś teraz problemu jak wymigać się od pomocy własnemu dziecku i wnukowi.

Gość Metyl
taka rada dla ciebie i meza zaparkujcie w garazu otwurzcie okna i nie wylanczajcie !! to wam pomoze

Metyl taka rada dla ciebie i meza zaparkujcie w garazu otwurzcie okna i nie wylanczajcie !! to wam pomoze W jakimś filmie to niedawno widziałam :D ( i z reguły się nie czepiam, ale otworzyć to Ty możesz słownik :P "otwÓrzcie" "wyłĄczajcie" :P )

Gość agaz1978
Nie wierze jak to czytam ty egoistko pieprzona ja urodziłam w wieku lat 20 i caly czas wychowuję mojego syna mimo trudności ktore w życiu napotkałam nigdy sie nie poddałam. Mam teraz 34 lata i drugie maleństwo też chłopczyk i powiem ci jedno pod most bym z nimi poszla a nigdy nie oddala nie potrafilabym skrzywdzić bo potrafię kochać. Żal mi cię.

mam wrażenie, że to ta sama autorka która wczoraj wpisała tu prowo o dzieciach, które nie chcą jej odawać 90% pensji :)

Gość Matka córce
nie pomoże to komu pomoże? Rodzice są po to by pomagac dzieciom to odwieczne prawo natury-odrzucanie tego to wyżeczenie sie swojego człowieczeństwa. Babcia to demon zła-zaprzedała dusze diabłu!))))

Gość Matka córce
agaz1978 nie dodawaj sobie bo mnie postarzasz!!!/////

Gość :P:P:P:P:P:P:P:P):P:P:P
Gasat to 21 letnia Kobieta to jest dziecko? Ty jako babncia namawiasz córkę żeby oddała do adopcji . Nie rozumiem tego w ogóle Gdzie ty masz serce?i twój mąż