Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ja robie tu?

czesc, chce z kims pogadac

Polecane posty

Gość matko bosko czestochowsko
wytlumacz mi prosze , bo nie kumam , moze za mloda jestem i za malą wiedze mam, jak plemniki moga byc niedojrzale? przeciez to nie jablka na jabloni

Gość zahubiona ja a moze nie
A ma ktos ochote tak jak ja poznac terqaz idealnego faceta???hmm chociaz tu pewnie nie;p a szkoda bo potrzebuje faceta tak fajnego jak ja;p

Niestety:-( i pomyśleć że wierzyłem w takie bzdury. Wszystko co mam w charakterze z romantyka nagle gdzieś wpeezdu uleciało:-( dobrze że chociaż dzieci dają radość gdy wracam z pracy do domu:(

chlopie , po prostu zle trafiles, a moze dobrze? bo przeciez nie ma tego zlego , co by na dobre nie wyszlo.uszy do gory , jeszcze uwierzysz w milosc i to taką z filmow i tanich lektur :)

Gość malska
moga jak sie ktos onanizowal to sie wypsztykal z nich a nowe musza dojrzec do pelnej sprawnosci

Uwierz. Nawet nie mam ochoty szukać. Jeśli ktoś kto wydawało Ci się że kocha robi Ci z życia piekło i w oczach ludzi którzy dotąd darzyli Cię szacunkiem robi z Ciebie największego chooya i gnoja to uwierz odechciewa się szukania czegokolwiek. Tylko utwierdzasz się w przekonaniu że jest tak jak pisałem w 1poście

Gość zagubiona ja a moze nie
ja tez nie szukam...ale wkurza mnie pewna rzecz tzn kilka ;p oj dobra szukam ale udaje niedostepna i splawiam kazdego taka o kwadratura kola;p

Gość zagubiona ja a moze nie
no bo to wszytko wina doboru skoro wybiera sie partnerow...ktorzy nic nie wnosza to niesteyty rozczarowania bywaja rozne;/

malska , chlop ci durnot naopowiadal, a ty mu wierzysz, przeciez produkcja jest na okrąglo na nawyzszych obrotach, to tak samo jak wierzyc ze stosunek przerywany daje gwarancje na brak zajscia w ciaze

Zagubiona ja a może nie-> lepiej spławiać niż pozwolić komuś w coś wierzyć i rujnować to po kilku latach

Gość xzyjka
a mi przerywany zawsze sluzyl;D przez 5 lat zero wpadki..trzeba wiedziec kiedy wyjac i jak;p

xzyjka hahahaha mojemu bratu tez sluzyl , tak ze dorobili sie 5 uroczych brzdący

Gość xzyjka
ej to chyba po pierwszym powinien wiedziec o nieee to oszukuje;p albo dzieki Bogu to dziala jest dzieciak;p Z tym seksem to taka sprawa ze wszedzie zasadzki;pi jak sie cieszyc chwila;D

Gość malska
jutro ide po test modle sie o to by to nie byla ciaza bo oparcia w bylym facecie nie mam mowi zartem i usmiechem wezniesz tabletke i po problemie

Gość xzyjka
uu to powazna sprawa...ale sa juz wskazniki na ciaze...ale znajac zycie nie bedzie..czuje to;0tak wiec zatem sen dzis bez stresu;p powinien byc..ale z drugiej strony ciza ma jakeis zalety chyba;p

jedną zaletą ciazy jest to ze np. przez 9 miesiecy mozna bzykac sie bez zabezpieczen bo i tak sie nie wpadnie :D

Gość xzyjka
ale jest wiecej...kazdy zwalnia miejsce w autobusie, mozna jesc bez tlumaczen, i nie trzeba szukac meza;p

Gość malska
nie macie sie uzalac jezeli jestemy glupi to oboje nie tylko ja a to on zachowuje sie jak ostatnia swinia mlowic to wezniesz tabletke i po klopocie

kazdy zwalnia miejsce w autobusie akurat o tym temacie bym podyskutowala, nieraz slyszalam jak do dziewczyny z widocznym brzuchem , mohery mowily , ze mogla nie rozkladac nog i teraz patrzec by ktos ustapil miejsca, przepuscil w kolejce....

Gość xzyjka
fakt czasem baby piernicza chamskie teksty ale bycie matka to trudna praca\ mas zjuz pomysl co jesli jestes w ciazy?czy bardzije looz i spontan?

Gość malska
nie jest? ja w trakcie zwrocilam na to uwage to to zignorowal tak moglam zabrac dupe i isc ale nie chcialam wszyscy sa tacy madrzy tutaj nie robia glupich rzeczy napislam mu tak zeby go sorawdzic prawdziwy facet wspieralby kobiete a po drugie porozmwwial o tym on nie ma uczuc nie chce dzieci miec i mowil to zawsze dobra ide spac dobranoc

Gość gość
Hej wszyscy jest ktoś kto chciałby pogadać? Jestem nieszczęśliwa w swoim małżeństwie. Mam cudownego synka i to on mnie trzyma przy mężu,nie chce by wychowywał się bez ojca. Nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać