Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ja robie tu?

czesc, chce z kims pogadac

Polecane posty

pogadajcie ze mna. wracam wlasnie z piwa ze znajomymi i mam takie oto przemyslenia. 1. chce miec faceta 2. nie zostalalam zaproszona na impreze urodzinowa, na ktora wczensiej mnie zapraszano, ale eraz wypalamz obiegu, bo byloby niezrecznie miedzy mna apewnym facetem, bo do czeogs miedzy nami doszlo 3.chce sie zakochac. jak zabic w sobie te potrzebe milosci?

Gość Edd,s
powieś się

Gość musi ten świat pierdyknąć
ŁADNA PORE SOBIE WYBRAŁAŚ :D

Gość matko bosko czestochowsko
co ty tutaj robisz, uuuu

Gość malska
a co powiesz na to ja mialam faceta teraz z nim nie jestem przespalismy sie po rozstaniu teraz mysle ze moge byc w ciazy powiedzialam jemu a on ze to niemozliwe bo jego plemniki nie byly dojrzale a ze nawet jak bede to wezme tabletke wczesnoporonna i bedzie ok

jak jesteście niedojrzali emocjonalnie tak sie dzieje.Facet ma to w doopie a Ty nie my.slisz głową tylko cipusią.

musi ten świat pierdyknąć dokladnie

Gość malska
niedojrzali? fakt ja jemu pierwsza napislam ze jakby cos to sie usunie ale kurde on jest facetem nie musi byc ze mna ze wzgledu na dziecko ale kazac je zabijac??? masakra prawdopodobienstwo ciazy jest minimalne ale sam fakt

Uważasz że postepujesz słusznie jakbys zaszła w ciażę?? Ciekawe czy Twoja MAMA tak pomyślała jak zaczęła Cię nosić pod sercem.:(

Gość nhhhhkkj
napisalas mu ze usuniesz a teraz masz pretensje ze nie napisal zebys nie usuwala?:O popieprzone ale rozumiem twoj sposob myslenia, tez jestem kobieta :O

Gość nhhhhkkj
co ja robie tu- rozumiem, w sumie zachowuje sie tak samo :D

fakt ja jemu pierwsza napislam ze jakby cos to sie usunie i facet pomyslal "mi w to graj" jak moglas cos takiego nawet pomyslec? dziewczyno ogarnij sie, a na drugi raz zabezpieczaj sie , ale nie gumką zrobioną z wloczki na drutach tylko tabsami , po przeliczeniu taniej wychodzi niz gumowiec

Gość malska
wiecie co nawet gumki nie bylo 3 stosunki po wytrysku ale nie we mnie ale spera zostaje wiec kurde sama nie wiem tylko ze ja mialam problem z hormonami jestemw trakcie leczeznia wiec sznse wzrosly na zajscie a ogolnie to ciagle robie siusiu, bola mnie jajniki tak dziwnie, jestem zmeczona i senna to mnie zaniepokoilo ale od stosunku minelo 10 dni

a ogolnie to ciagle robie siusiu, nie chce cie straszyc , ale u mnie to byl jedyny objaw tego ze jestem w ciazy , nie bylo zadnych nudnosci i zachciewajek najlepiej zrob test , jak wyjdzie pozytywnie to powiedz chlopakowi ze i tak urodzisz , czy mu sie podoba czy nie

Gość sdgsdgdfgdfgdf
co ja robie tu? 1. Kwestia czasu, nic na sile:P 2. To czemu nie odprosili tamego faceta? tylko Ciebie;/ 3. to chyba wiążę sie z pierwszym:D Kwestia czasu, tylko nie szukaj a samo przyjdzie:P widze ze bylas u mnie na moim topiku:D

postanowilam sobie teraz, ze nie bede rozmyslac o facetach, ne bede szukac, ale alkohol tak wplywa, no coz:) ale nie, nie bede sie zamartwiac:) w sumie, to ja dolaczylam do tej grupy znajomych, wiec mnie usuwaja, szkoda, ale moze to i lepiej.

o Karramba :)

Gość malska
ja mam 29 on 33 a tacy kretyni z nas on jest przekonany ze nie jestem ale minely dopiero 10 dni od stisunku czy juz bym siusiala wiecej?

tak moja droga.jeszcze nie wiesz ze jestes w ciazy a juz cos tam naciska na pecherz , jesli jetes w ciazy to problem bedzie coraz bardziej natarczywy , ja pod koniec oby ciąż chodzilam do lazienki co 15 minut , bo bylo takie parcie na pecherz :D

Gość sdgsdgdfgdfgdf
aha, ja tez po alkoholu :P z chęcią Ci jednego oddam, tylko jeden ma żone;/ a podwala sie do mnie a tamten facet co z nim os tam bylo to podoba Ci sie ?

Michaił01 czyzbys byl na etapie zrujnowanego zycia? i to brzez kobiete?

Gość malska
dziekuje bardzo ja takie parcie na pecherz mam ale on twierdzi ze mial niedojrzale plemniki no bo one potrzebuja jakiegos czasu zeby dojrzec a ze podobno sie zaspokoajal sam prawica i lewica wiec sie wypsztykal z tych dojrzalych w dodatku ja mam problem z hormonami od 3 miesiecy biore leki straszne rzecz by sie stala gdybym byla w ciazy jajniki mi juz odpuscily ale siusiu nadal robie czesto kurde jutro lece robic badanie krwi bo nie wytrzymam