Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sraka_praptaka_..

A gdybyście tak...

Polecane posty

Gość sraka_praptaka_..

mieli pewność, że 21.12.2012 nastąpi koniec świata, to co byście zrobili? (można popuścić wodze fantazji) :)

Gość juz go z nami nie ma....
lepiej nie popuszczac bo bedzie smrod:P

ale to zależy kiedy... jeśli już to wybrałabym sie w podróż nie wiem dokad, i wydawałabym kase na przyjemności typu jedzenie.. tuż przed końcem świata naćpałabym sie albo upiła

gdyby ludzie żyli w pośpiechu pakując sie na przylot obcych to ja bym spełniła swoją fantazje i wskoczyła nago do fontanny w centrum

Gość sraka_praptaka_..
Czkawko zostań moją (kolejną) żoną :) Czytasz w moich myślach...

Gość sraka_praptaka_..
W centrum czego??? Rzymu??? Fontany Di Trevi?

Gość sraka_praptaka_..
gazia - nie odbieraj mi nadziei.

w centrum Wawy, a Wawa jest w centrum Polski, a Polska jest w cetrum rzekłabym cętrum europy i wszechświata... z czym czytam w myślach? z jedzeniem czy alkoholem?:D na fontanne jednak w grudniu bedzie za zimno :(

Gość ihahahaha
cętrum o kurwa pani adwokat :O

Gość sraka_praptaka_..
Czkawko: Do haremu możesz dołączyć w każdej chwili, nawet bez cv i zdjęcia. Co do "cętrum" wszechświata, to moja krakowska dusza przeciwstawia się umieszczaniu go w Warszawie. Czytasz w myślach zarówno w kwestii jedzenia jak i alkoholu. Co do fontanny, to są takie miejsca na Ziemi, gdzie kapanie się w fontannie w grudniu, nie wiąże się z siarczystym mrozem. (Nie mam na myśli naturalnych gejzerów parku Yellowstone).

no np. Ałstralia :classic_cool: ostatnio znowu mi sie marzy 😭 co do sielanek przedkońcowoświatowych myślałam pierwej jeszcze o ciuchach, ale po chwili doszłam do wniosku że na co odzież kiedy świat by sie i tak wnet skonczył...lepiej sie najeść np. jajecznicy z jajek kinder niespodzianek jak prawdziwa burżułazja :classic_cool:

Gość sraka_praptaka_..
Oszalałaś Ałstralia?? Tam są jadowite pająki, węże i inne monstraa. Wchodzą niepostrzeżenie do butów, by zadać śmiertelny cios. Po co Ci to na przednówku końca świata? Myślę, ze najbardziej przyjaznym miejscem dla człowieka jest basen Morza Śródziemnego (wyłączając Lampedusę). Pomyśl - ciepło, skąpe odzienie, ryby i owoce morza, dobre wino.... przystojni południowcy (especially for You).

Jeśli miałabym pewność na 100%, to wyrzuciłabym paru osobom prosto w twarz, co o nich myślę. Z czego niekoniecznie wszystkie opinie byłyby złe.

Gość sraka_praptaka_..
Znacznie wzrosłaby ilość osób, którym mógłbym powiedzieć, ze mam ich w d....

Gość twoja mmmm
gdybym wiedziała kiedy ma nastąpić koniec świata to wybudowałabym Arke i ruszyła w kosmos, szukając ziemi do osiedlenia się

Gość twoja mmmm
najpiękniejsze miesjca na Ziemi: -południowa Francja (Marsylia) -wyspy szczęśliwe -Mazury - Norwegia -Hiszpania -Majorka -Kreta -Włochy

Gość sraka_praptaka_..
"Prośba o wyspy szczęśliwe A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. " :)