Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Od kilku lat zajmuję się ezoteryką. Od świadomych snów, przez interpretowanie ich a kończąc na wrozeniu z kart klasycznych. Wroze z 24 kart. Chętnie powroze innym osobom. Jest tylko kilka warunków 1. osoba pytajaca musi mieć ukończone 18 lat 2. osoba pytajaca musi podać pytanie datę urodzin oraz imię 3. jeśli osoba pytająca, pyta o osobę 3 musi podać jej imię i datę urodzin Nie pobieram żadnych opłat za wrozenie. Ale gdy już Ci powroze, proszę podziekuj w dowolnej formie, może być to zwykle "dziękuje", przepis na ciasto, jakas śmieszna anegdota. Jeśli możesz zweryfikuj proszę potem mój rozkład. Dziennie będę wrozyla 5ciu osobom. Jeśli będą chętni będę to robiła systematycznie. Jutro zacznę od pierwszych 5ciu osób. Osoby które negują wróżby i tym podobne proszę o opuszczenie tematu. Proszę pamiętać że jestem tylko człowiekiem, a karty to nie wyrocznia. Pozdrawiam J.

Gość skarbonka112
Poproszę o wrózbe. Ewa ur 02.08.1982. Kiedy zajdę w ciążę?

Gość a tam sie martwisz
Oliwia 21.07.1989 kiedy bede miala 3 dziecko?

Gość hmm ciekawe co mi byś
powiedziała :) Renata 20 10 1974 czy w tym roku znajdę pracę?

Gość taka sobie..
Witam serdecznie, cieszę się, że znalazłam Pani temat bo od jakiegoś czasu nurtuje mnie kilka pytań. Będę wdzięczna za podpowiedź:) Kiedy zacznę pracę i jaka to będzie praca? Czy powinnam się przeprowadzić do miasta rodzinnego mojego męża czy raczej brać kredyt i kupić mieszkanie ( tu gdzie teraz mieszkam) Beata 25.06.199

Gość taka sobie..
poprawiam Beata 25.06.1979

skarbonka112 9 karo, walet trefl 9 karo to szybka karta do 9 miesięcy natomiast walet to karta jesieni, chłodu. Walet podpowiada żebyś się uspokoiła i dała sobie czas. Zaczęła myśleć o sobie zrobiła coś dla siebie. 9 karo to karta sukcesu i radości. Trzymam kciuki żeby Ci się udało :) pozdrawiam ciepło

Gość skarbonka112
Serdecznie dziekuje za wrozbe. Pozdrawiam:)

a tam się martwisz król kier, as pik Przelom zimy i wiosny, stawiam na wiosnę, początek wiosny biorąc pod uwagę króla. As mówi nam o tym, że możesz troszkę źle znosić ciążę jednym słowem da Ci dzidzia popalic :) trzymam kciuki :) pozdrawiam cieplo :)

Gość fdbbggb
paulina 8 wrzesnia 94 co widac w sferze towarzyskiej i uczuciowej? ogolnie jesli moglaby pani mnie tez opisac jaka jestem i jak jestem odbierna bo sie pogubilam totalnie, bylabym wdzieczna.juz niedlugo koncze 18ste wiec to kwestia kilku miesiecy,proszę..

Gość fdbbggb
odbierana* 18-stkę napisałabym o konkretną osobe ale czy mozna prywatnie jakos?jedno pyt odnosnie 3 osoby

Gość a tam sie martwisz
dziekuje! Mam nadzieje,ze ta wiosna to dopiero za pare lat..

a tam się martwisz haha. Nie kochana:) król kier to raczej tak do dwóch lat;) fdbbggb to nie tak że ja nie mogę. poprostu uważam że osoby poniżej lat 18 nie są jeszcze na tyle rozwinięte emocjonalnie aby im wróżyć. zwykle wrozbe traktują jak wyrocznie. ale dobrze powroze. jeśli dam radę to dziś, jeśli nie to już jutro. klasta@o2.pl

Gość fdbbggb
Jakbys mogla to napisz czy mi powrozysz :) Nie wiem czy czekac..

Gość fdbbggb
W czasie się zgrałyśmy :) dziękuję!

Gość a ja mam pytanie$$$$$$$
Michał 10.04.1988 jaką jest osobą ?

Gość fdbbggb
e.y..s@wp.pl moj mail :) fikcyjny na potrzeby kafe:) tymczasem poczekam jeszcze chwilę i wejdę jutro bo oczy mi się zamykają, także jakby coś to dobranoc:)

Gość gusiagusia
24.06.1990 Magdalena Kiedy będę w stałym związku? Czy wyjdę za mąż?

Gość fdbbggb
Właśnie doszła mi zwrotna wiadomość,że email nie istnieje :(

hmm ciekawe co mi byś walet pik, as trefl, 10 karo, król pik, 9 kier przy tasowaniu wypadł as pik a więc moja droga martwi mnie u Ciebie ten as trefl, to zdrowotna karta, u Ciebie jest ona w pozycji prostej więc jakas choroba się przypałęta. obok stoi walet pik, a on w karcie zdrowotnej oznacza płuca, oskrzela. nie będzie to nic poważnego, ale niestety będzie to związane z dodatkowymi kosztami. być może nie wyleczylas się z jakiegoś zapalenia oskrzeli lub płuc i teraz Ci to wyjdzie. no i pojawia się jakiś brunet a obok niego 9 kier. no tutaj to dość gorąco hehe;) jeśli chodzi o pracę to raczej dorywczo :) trzymam kciuki:) p.s bardzo proszę przejdz do lekarza przy okazji. Niech Ci zrobi profilaktyczne badania. Mam nadzieję że z tą cchoroba się mylę. ale nie martw się to nic poważnego;) pozdrawiam ciepło

dziękuję bardzo....ale jestem trochę zaskoczona ....tą chorobą niby trochę się jakby zgadza coś podejrzewałam .....dziwne sama nie wiem co o tym myśleć :( a ten brunet ...dzięki za odpowiedź

myślę nad tym co napisałaś ...ale dziękuję serdecznie pozdrawiam :)

hmm ciekawe co byś mi nie nie. to nie jest nic strasznego, nie martw się:) stawiam na zwykle zapalenie oskrzeli. To nic groźnego, bo as był w normalnej pozycji. Jak tylko się czegoś dowiesz proszę napisz. ale nie martw się :)

Gość KIDKJALA
Powiedz mi dobra wróżko co mnie czeka w najbliższym czasie dorota 20.09.77

Barbara 08.11.1992r Michał 04.03.1990r Czy kiedykolwiek zejdę się jeszcze z moim byłym chłopakiem, będziemy razem?

hmm ciekawe co byś wysunelo nam się to na pierwsze miejsce bo będzie to miało miejsce dość szybko. Szczerze to bardziej zmartwi Cię koszt jaki poniesiesz, ale też nie będzie on kolosalny;)

interpetujesz rowniez sny? to bardzo ciekawe, jezeli pozwolisz jutro, badz w inny dzien jak bede miec wiecej czasu opisze ci kilka z nich ( pamietam wiekszosc moich snow ) ciekawa jestem czy maja jakies przeslanie