Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

asderka_aaa ! :) zaraz sprawdze czy mi odpisalas :) a jesli nie- mam pytanie jak ulozy mi sie z Kuba, ojcem mojego dziecka, czy na pewno bedziemy razem? Anna- ur.02.10.1991 Jakub- ur. 20.12.1982

Gość kayutek
a ja bylam na 22 stronie. Katarzyna 06.08.1979 czy uda mi sie w tym roku zajsc w ciaze?

Pozwolę sobie się przypomnieć;) 13:31 [zgłoś do usunięcia]zielonożółte oczka ania 10.06.85 czy powinnam kontynuować znajomośc z mierkiem 04.04.76?? zostawić jej bieg na szczeblu przyjacielskim, czy zrobić krok do przodu??

Dziękuję! Wszystko się zgadza i jestem pod wrażeniem! Przepis na ciasto 3 bit. 7 paczek herbatników, 4 łyżki żelatyny, 4 serki waniliowe po 200g, margaryna, masa krówkowa, 2 śmietany 30% po 250 ml, 2 śmietanfixy i czekolada gorzka. Żelatynę rozrobić gorącej wodzie. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem. Stopniowo dodawać serki. Do utartej masy dodać rozpuszczoną żelatynę. Ciastka rozłożyć na blasze i wyłożyć masę z serkami. Przykryć warstwą ciastek i na niej rozsmarować masę krówkową. Ułożyć kolejną warstwę ciastek. Ubić śmietanę z śmietanfixem i 2 łyżeczkami cukru pudru. Wyłożyć na ciasto i zetrzec na górę czekoladę. Smacznego! :)

Gość Berbec
Dziękuje

Sandra 14.07.1987r. Czy uda nam się kupić wymarzone mieszkanko? Przypominam się ze strony bodajże 18.

Gość Tereska1234
I powiem jeszcze Tobie droga pani, że jak bylam w kuchni i pomyslalam że dzisiaj jest ta dziewczyna jutro nie ma i że wcale nie jest taki szczęśliwy mimo, że się gnój chwalił że jest to wielka ciężka donica mi się poruszyła. My z mamą mamy takie znaki jak jakiś facet jest dla mnie nieodpowiedni. Uważam że Twoje wróżby są trafione na pewno w 75 % w moim przypadku oczywiście. Pozdrawiam jeszcze raz.

Gość ROSSMANIACZKA
Jestem na stronie 27 ! Proszę o wróżbe:)

Gość ROSSMANIACZKA
???? Może jak sie będę przypominać to i mnie sie uda załapać na wróżbe! Z góry dziękuję:)

Gość mamamama:)
witaj wrozko! jestem az na 18 stronie i nie doczekalam sie wrozby...czy moge prosci poza kolejnoscia? z gory dziekuje!: 17.01.2012] 11:41 [zgłoś do usunięcia] .klmklml.m. witaj kochana!! chcialam zapytac kiedy zajde w ciaze i czy bedzie to chlopeic czy dziewczynka? anita 20 07 1984

Gość anonimowa____
asderka- wspaniala kobieta , ktora wrozy bezinteresownie... to takie moje skromne zdanie , dzieki bardzo raz jeszcze asderko :))

Hej Wam :) Już jestem, zanim powróżę, muszę dokończyć robić obiad. Na 13 mam do pracy więc posiedzę tak z godzinkę :) Dziękuję wszystkim za te miłe słowa :)

Gość anonimowa____
jesli sie nikt nie zglasza , to moze poprosze odnosnie mojego zdrowia 25.03.82

anonimowa____ walet pi, 10 trefl, 9 kier, krol karo, dama karo, walet trefl, as trefl, 9 pik, dama pik Ogólnie ze zdrowiem to tutaj na tą chwilę nie jest źle, no ale jednak wyszedł as trefl walet trefl, i 9 pik, więc coś tam się może dziać, z układem kosntym, mogą Cie pobolewać stawy, noi 9 pik mówi o żyłach, naczynkach krwionośnych, ale tak jak mówię to nic strasznego, tylko takie pobolewanie. Może Ci to dokuczać, ale żadnej choroby prócz jakiegoś przeziębienia (dama pik), nie wiać tutaj :)

asderko, tuz przed twoim wpisem z dzis przypominalam sie...powrozysz mi??? jestem ze strony 18!!!

07:29 [zgłoś do usunięcia]zielonożółte oczka Pozwolę sobie się przypomnieć 13:31 [zgłoś do usunięcia]zielonożółte oczka ania 10.06.85 czy powinnam kontynuować znajomośc z mierkiem 04.04.76?? zostawić jej bieg na szczeblu przyjacielskim, czy zrobić krok do przodu??

17.01.2012] 11:41 [zgłoś do usunięcia] .klmklml.m. witaj kochana!! chcialam zapytac kiedy zajde w ciaze i czy bedzie to chlopeic czy dziewczynka? anita 20 07 1984 i ile dzieic wychodzi ogolnie?

Witam!to i ja poproszę o wróżbę-czy z moja ciąża przebiega tak jak powinna?03.01.1976

ja też bym się chciała dowiedzieć czy mam szanse na zajście w ciąże w najbliższym czasie? Maria 28.07. 1985

Gość anonimowa____
Jestes niesamowita Asderko !!! ze stawami to ja mam problemy odkad pamietam , zylki tez pobolewaja od jakiegos czasu ... a i przeziebienia sie zdarzaja niekiedy :)) . jestem pod ogromnym wrazeniem Twojego talentu... raz jeszcze chyle czola i..dziekuje !!:))

Gość CIEKAWSKA81
witam , chcialabym wiedziec czy urodze chlopca czy dziewczynke?? Joanna 20.11.81

Gość kszewuszka
Witam :) Wiktoria 06 06 1978-ile będę miała dzieci? Dziękuję i pozdrawiam!

Gość anonimowa____
ps.. powinnas moze pomyslec , nad stworzeniem specjalnej strony z wrozbami - nieco glebszymi , umozliwiajacymi dluzszy kontakt z zainteresowanymi , oczywiscie odplatnie , bo ilez to mozna tak charytatywnie.. pozdrawiam.. :)

Gość taka jeddnaa
Iwona 27.03.65 Kiedy skończy sie moja samotność. Czy będę w związku, z osobą kochaną, dobrą i uczciwą. Może widać kto to będzie i kiedy to się wydarzy.

anonimowa____ haha, gdybym umiała stworzyć sobie taką stronę to już dawno pewnie bym ją zrobiła, ale w sumie świetny pomysł, tylko, że ja w sprawach informatyki to raczej mało kumata jestem hehe

Gość agula:)
24.12.1987 Agnieszka Jak ułoży się mój związek? :)