Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość wecnfvdcs
ale nudy

jak ciezko z praca sama wiem wszedzie chca do 20 lat w tym conajmniej 10 lat doswiadczenia zaswiadczenie o niepelnosprawnosci status studenta/ucznia kochanki albo do masazy erotycznych ale wierze ze znajdziesz szybciutko prace a co do oplat do niezly pomysl 5 czy 10 zl to nie majatek w sumie to tylko 1 czekolada mniej :)

Gość malenka254
Wrózko a ja wysłałam pytanie na meila obiecałas ze odpiszesz , czekałam tyle dni i dalej nic:(

Ja też czekam. Tylko wcześniej miałam pomarańczowy nick, a teraz go zarejestrowałam.

Gość ona11111111111111111111
hej wróżko mam pytanie urodzona 02.11.1990 r. kasia moj chlopak urodzony 18.09.1989 r. hubert moje pytanie czy ja powinnam z nim dalej być ?

Gość mydestinationnnnnnn
ja byłam na 7 stronie i się nie doczekałam....no trudno.

Gość QQQQQIM
z 13 strony też może liczyć na wróżbę?

Gość kłakznosa
wróżka ty złodzieju! wiedźma by się za robote wzięła a nie ciemnote wciskać! jak ja takich oszustów nawidze!!!!

Gość kłakznosa
ale widać że same ciemniaki się pchają, żeby im ciemnote do łba pchać! średniowiecze było mniej ciemne od was! żal mi was :-(

Gość tajemniczaaaaaaaa
Hej, powróżysz mi? mam pytanie czy można u cb uzyskaż takie szczegóły jak np jak bedzie miał na imie i nazwisko mój chłopak lub tego typu?

Gość agnieszek0
witaj, jestem z 20 strony, czy możesz mi odpowiedzieć na pytanie ? agnieszka 31.08.1976,, michał 14.12.1983 r. czy on jeszcze mnie kocha, czy będziemy razem ? z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość byłem na 19stej stronie i nie
doczekałem sie wrózby

Gość czy dobrze zrozumiałam?
Wróżka już nikomu nie powróży?

Cześć Wam:) No i prace już znalazłam ufff:) Postaram się dzisiaj powróżyć. Choć nie ukrywam, że bądzie to dośc trudne, mój komputer sie popsuł i teraz muszę jeden komputer dzielić z chłopakiem, co uwierzcie nie jest łatwe :) Pozdrawiam http://asderka.powiedz.to

Mam nadzieje że się dziś załapie na wróżbe. Asia 18.03.1984 Kiedy będzie moje wesele? Z góry dziękuje:)

Gość berbec
Witam Julio. Bardzo się cieszę że znalazłas pracę :) ja jestem na stronie 19 ale wolę się przypomnieć Barbara 23.02.1991 Chciałam się zapytać jak będzie wyglądała moja przyszłość i za którym razem uda mi się zdać egzamin na prawo jazdy?Proszę o dokładny rozkład z góry dziękuje.

Witam. :) Ja jestem na 20 stronie. wysłałam też maila i bardzo proszę o wróżbę! :) dziękuję i czekam cierpliwie. Pozdrawiam. Joanna

Gość mamamamam
mam nadzieje ze sie zalapie w jakiś dzien na wrozbe ponawiam Ewa 10.04.1991 jak bedzie u mnie ze zdrowiem i jak mi pojdzie na studiach w sesji poprawkowej.

Gość Cciekawskaa
ZATEM PONAWIAM PYTANIE ZE STR. 20 bardzo proszę o chwilkę również dla mnie......mianowicie.....jak się przedstawia moja obecna sytuacja w pracy? czy jest jeszcze jakakolwiek szanse na odmianę losu w tej firmie bądź czy uda mi się ją zmienić...a jeżeli tak....to czy na lepsze? bożena, 20.02.1981

Gość kls
się przypomina :) i pozdrawia serdecznie :) dobranoc :) bardzo się cieszę że się udało znaleźć pracę co to za praca?

Gość Przypominam ze strony 18
Dobra wróżko, powiedz mi jeszcze skoro mój związek się rozpadnie mimo, że tak bardzo się staram go utrzymać to kiedy i gdzie znajdę nowego partnera? Marta 01.09.1985

Gość Berbec
uuu...cisza ale nadal będę cierpliwie czekać

Gość kls
piszę bo powiedzieć, że wróżba się sprawdziła dostałam pracę i zaczynam w przyszłym tygodniu pozdrawiam wszystkich i wróżkę najbardziej :)

Gość Donsia
Dziekuje serdecznie za wrozbe, sytuacje okreslilas bardzo trafnie, czekajac dalej w kolejce chcialam zapytac czy moj przyszly blondyn juz jest w moim zyciu? jak mozesz sprawdz to polaczenie Dominika 27/02/1980 a on Bartosz 18/03/1987. W sumie poprawilas mi bardzo humor ;)pozdrawiam goraco;)

Gość Clodja
27.10.94 Klaudia. Kiedy znajde sobie chlopaka/milosc

Gość gih[l[pl[
up