Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość mamamama:)
asderka no chyba sobie zartujesz. jesli to jest jedyny powod to to nie jest zaden problem!!!! dzwonisz do pierwszego lepszego informatyka z ogloszenia pytasz o cene zapraszasz do siebie i po sprawie!! mysle ze duzo nie kosztuje, ale mozesz tez popytac wsrod znajomych przeciez. tez uwazam ze szkoda twojego talentu.

Gość anonimowa____
Asderko - pomysl o tym , na pewno w swoim otoczeniu masz kogos znajomego , ktory potrafilby utworzyc taka stronke... a jesli i z tym ciezko , mysle ze duzo jest osob oglaszajacych sie w tym temacie... jak juz cos zorganizujesz , koniecznie nas o tym poinformuj :)

kayutek 10 kier, walet pik, 9 kier No uda się uda, Tak za 4 miesiące już powinno coś się wydarzyć :)

mamamama:) anonimowa____ haha dzieki jesteście kochane. Jak mi się coś uda to możecie być pewne, że będziecie o tym wiedziały :)

zielonożółte oczka as karo, 9 kier (-), dama kier Hm no możesz spróbować, ale będzie to trudny związek, on się w Tobie poważnie zadłuży, ale Ty nie będziesz na dłuższą metę potrafiła z siebie więcej wykrzesać niż teraz. Zauroczenie Ci przejdzie i potem będziesz się dość dziwnie czuła. Natomiast, jeśli nie będziesz niczego przyspieszała, może się między Wami zrodzić wzajemne ciepłe uczucie. Myślę, że na tą chwilę nie warto tego ruszać, bo możesz popsuć, pozwól żeby wszystko szło swoim tempem.

asderko nie zapomnij o mnie :) zależy mi na tym bardzo :) jeśli nie masz czasu to nie szkodzi:) miłego dnia :)

Gość anonimowa____
..bedziemy tu zagladac , w razie ewentualnych zmian liczymy na informacje... papa , dzieki , zycze wszystkim milego dnia i reszty tygodnia .. :)

Zadra87 as karo, 9 trefl, as pik Uda się choć będzie dość trudno, ale dacie sobie radę. Powinno coś w tej sprawie ruszyć już w połowie lata. Mogą być problemy z jakimiś urzędami (as pik), ale wszystko zakonczy się sukcesem (as karo) :)

Gość paluszek i głowka
asderka_aaaa Proszę powróż mi! Co z moim małżeństwem? Jak się ułożą sprawy miedzy nami? Małgorzata 03.01.1988

Rossmaniaczka walet trefl, dama trefl, as karo Hm, ciężko dość. Jest duża szansa na to, ale będzie się musiała bardzo postarać, przede wszystkim, musi się uspokoić, nie może pokazać na egzaminie, że jest zdenerwowana. Będzie musiała stoczyć ze sobą walkę. Jeśli podda się stresowi to niestety nie zda tego egzaminu. Do tego czasu powinna nad sobą popracować. To tylko i wyłącznie od niej teraz wszystko zależy (dama trefl), jest duża szansa na to że się uda, ale tak jak napisałam, musi się opanować. Pozdrawiam i powodzenia

a czy mozesz mi jeszcze powiedzieć czy gdybym chciała teraz zmienić pracę, miałabym duze problemy ze znalezieniem nowej?? czy jednak siedzieć na tyłku i czekać 3-4 lata aż ludzie w obecnej firmie zaczną odchodzić i wtedy moze się załapię na lepsze stanowsisko i pieniążki??

mamamama:) zajdziesz zajdziesz 9 kier, i to już w grudniu tego roku as pik, no i bez dwóch zdań dziewczynka, szatynka :)

Robwalka 10 pik, walet karo, 9 karo Hm niby tutaj wszystko jest w porządku (walet karo 9 karo), ale ta 10 pik mi się tutaj nie podoba, to niby żołądek. Myślę, że powinnaś zrobić rutynowe badania tak na wszelki wypadek

Gość 20_stka
25.02.1992 Monika Kiedy zajde w druga ciaze..? Czy wprowadzimy sie spowrotem do tesciow? Jak potoczy sie ta sytuacja?

zielonazaba W tym roku niestety nic nie widzę, ale napewno będziesz w ciązy we wrześniu za rok (król trefl), i w sumie to nawet lepiej bo Ci się ustabilizuje sytuacja finansowa, tzn ulegnie znaczącej poprawie (as karo)

Gość jest mi smutno i źle
witaj Wróżko:) mam na imię Joanna ur. 9.9.87 moje pytanie-co z praca? bedzie lepsza?? czy bedzie to praca z ogloszenia czy po znajomości?

Gość Kasiaaaaa...
Kasia 22 marca 1986 co widzisz w sprawach uczuciowych? kiedy przyjdzie milość, ktorej tak potrzebuje? czy jest ktos obok mnie kogo nie zauwazam??

Gość 20_stka
O mnie tez nie zapomnij..bardzo prosze..

katinka1973 Wszystko w porządku, as karo, walet kier, 9 pik zadnej chorobowej karty. Nie masz co sobie zawracać głowy w najbilższym czasie wszystko będzie w najlepszym porządku :)

Gość Kasiaaaaa...
Kasia 22 marca 1986 co widzisz w sprawach uczuciowych? kiedy przyjdzie milość, ktorej tak potrzebuje? czy jest ktos obok mnie kogo nie zauwazam??

Ok moje drogie, uciekam już bo tak jak pisałam wcześniej mam dzisiaj na 13 do pracy, więc nie dam rady już więcej dzisiaj. Po pracy też raczej wątpie biorąc pod uwagę to, że wyjdę z niej dopiero o 00:00, no ale w kazdym razie postaram się :) Jutro na pewno będę. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

hahahahaha:):):):) ale sie ciesze:):):):):) pozdrawiam kochana:)!!!

asderko to zapytam moze jeszcze kiedy on mi sie oswiadczy? ANITA 20 07 1984 BART 27 11 1975 i czy wyjde z choroby/ jesli tak to kiedy? pozdrawiam i czekam cierpliwie:)

Gość panterkaaaaaa
Katarzyna 26.06.1976 kiedy wkoncu moje zycie zacznie sie ukladac bowciaz mam jakies problemy? i czy jeszcze sie zakocham?

Witaj Asderko! Czy mogłabyś rozłożyć dla mnie karty i odpowiedzieć na dwa pytania, które od jakiegoś czasu nie dają mi spokoju? 1. Kiedy sprzedamy mieszkanie mojego meża? 2. Jestem na urlopie wychowawczym, trakcie którego szukam lepszej/lepiej płatnej pracy. Czy mi się to uda i ewentualnie kiedy? A może w aktualnej firmie czeka na mnie awans i nie powinnam zmieniać pracy? Oczywiście, miałabym więcej pytań, ale te dwa są w tej chwili dla mnie najistotniejsze. IWA 12.07.1977 Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

Gość Rossmaniaczka
Nie pomyślałas żeby zająć sie wróżeniem zawodowo..!?! Nie wiem czy to karty naprawdę czy Ty psychologicznie starasz sie podejść do każdego! Ale fakt faktem wróżysz dość trafnie! Za co bardzo dziękuję:):):) i pozdrawiam ciepło! Drogie kafeterianki też jestem zaskoczona bardzo miło:)