Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

brak seksu ;(

Polecane posty

Gość an2anet

nawet nie wiem od czego zaczac, moj problem polega na braku seksu,mam wspaniala rodzinke,na zycie i zdrowie tez nie ma co narzekac,jedynym ogromnym problemem jest brak seksu i to z mojej winy mój chetny zawsze a ja zawsze go zbywam,chcialabym aby nasze zycie intymne powrocilo i ie wiem co zrobic

Gość an2anet
dziekuje ale niestety nie chce sie odtworzyc ;/

Jak widzisz faceci raczej nie mają z tym problemu więc raczej mogą pomóc kobiety. Ale może zapuśćcie jakiś film, romantyczną muzykę, moja była zawsze nakręcał masaż pleców. Tak się rozochociła że było kilka razy.:)

Gość atanazy_k
To chcesz i nie chcesz zarazem? Dziwne, chyba po prostu musisz się przełamać, mimo niechęci.

Gość bardzo znudzony mąż
Pewnie masz problemy z powrotem do seksu po porodzie. Zastanów się co cię kręci i zrealizuj to! Najlepiej długodystansowo, czyli przez cały dzień lub łykend. Potem trochę winka na rozluźnienie i nogi na boki. Dalej samo pójdzie. Ewentulanie weź go za rękę, posadźprzy stole, nalej wam obojgu po kielonku i powiedz mu, w czym masz problem.

Gość abcdedgh fajna dupa
Wiem co czujesz bo sama tak mam i tez niewiem co z tym zrobic?

Gość mietowka;)
witam ja tez tak mam wczesniej bralam tebletki i przez nie spadlo mi libido a teraz jestem w w poczatku ciazy i tez mi sie nie chce moj facet bardzo chce ale ja caly czas sie kluce zeby tylko uniknac sexu;(

Gość mietowka;)
wlasnie postanowilam ze ubiore sie w jakas sexi bilizne i poczekam na niego;) bo wyszedl;) mam nadzieje ze sie sama troche nakrece;) pozdrawiam;)

Gość an2anet
Wszystko zmienilo sie jak zaszlam w pierwsza ciaze przed nia kochalismy sie codziennie nawet kilka razy,po pierwszym porodzie to juz tak nie zbyt dochodzilo do zblizen a juz po drugim to juz wogole nic,ja nie chce kochanka moj nie chce kochanki,nigdy nie bylam zadoeolona ze swojego wygladu a po ciazach to wogole nie moge na siebie patrzec chociaz moj mowi ze tersz jestem bardzej sexi,to ja go gasze i mowie ze mam lustro

Gość an2anet
Nawt mi sexi bielizna nie pomaga

Gość acordeon
chodz