niesmiala17 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Czesc, sluchajcie, mam problem... Zbliza mi sie okres, a pojawil sie brazowy sluz, i to dosc duzo, wspomne, ze kochalam sie z nazeczonym bez zabespieczenia , czym to moze byc spowodowane ? Ciaza czy to z ebedzie okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolorowe ciasteczo szczescia Napisano Styczeń 14, 2012 mysle ze mozesz miec jakis stan zapalny i moze potrzebujesz jakiegos antybiotyku dopochwowego, mysle ze powinnas isc szybciutko do gienkologa poki nie masz okresu :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiala17 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Tylko jestem w UK, a tu zanim sie dostane do lekarza to pewnie nie zdarze przed okresem , a nie napisalm tez , ze bralam przez tydzien antykoncepcyje RIGEVIDON przerwalam sie bo wlasnie wtedy mialam pierwsyz raz takie plamienie, dostalam okresu i nie mialam wg przez jakies 3 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yen 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Niepotrzebnie przerwałaś branie tabletek, na początku często pojawiają się w trakcie brania plamienia, właśnie brązowe, które mijają po miesiącu, dwóch, jak organizm zdąży się przyzwyczaić do tabletek. O tym najczęściej jest napisane w ulotce do tabletek. Odstawiając tabletki "namieszałaś" organizmowi hormonalnie. Podejrzewam że ten gęsty brązowy śluz to może być początek okresu, jak tak często miałam przy tabletkach, np. pierwsze 2 dni to był zabarwiony śluz, potem normalny okres, lub tez bardziej skąpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesmiala17 0 Napisano Styczeń 14, 2012 tak, to przed okresem, wlasnie dzis dostalam.;) ale wlansie czytala ulotke dosc dokladnie i w niej nic nie pisalo, a brala te tabletki kieyds moja mama i nic nie bylo takiego.. a narazie nie chce stosowac takiej antykoncepcji. dzieki , pozdrawiam.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach