Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona..sama..taka

I co teraz?

Polecane posty

Gość Ona..sama..taka

Jutro wyjezdza...spoitykalismy sie ale nicnkt nie mowil o jakims zwiazku.. Bede za nim tesknic ;( MYSLALAM ZE na pozegnanie da mi buziaka aletylko przytulił :( czy to jakas przyszlosc?czy to wstyd starac sie o faceta>?

Gość apachee radech
wstyd

Gość Ona..sama..taka
spedzilismy razem sylwestra itp.pozniej sie spotkalismy ale nic z tego nie wyszlo, spotykal sie zemna ale nie chcial nic wiecej,pogadalismy i tyle? czy jakby byl mna zainteresowany totak by sie zachowywal?

Gość Ona..sama..taka
doradzcie cos?

Gość anna karenina ;
ale co Ci mamy doradzić? facet wyjeżdża ale gdzie i na ile?

Gość Ona..sama..taka
no wyjezdza na 5 miesiecy do anglii ;( mowil ze jak bedzie wracal do pl to sie bedzie odzywal.. ale nie wiem co myslec o tym? ostatnio na urodzinach kolezanki bawilismy sie razem i calowalismy sie..pozniej spotykalismy sie,on mnie zapraszal i pytal o spotkania ale wiecej nic z tego nie wyszlo.. CHCIALABYM byc z nim ale nie wiem co on o tym mysli.

Gość Ona..sama..taka
po tej imprezie urodz.spotkalismy sie 2 razy i nie probowalm juz mnie pocalowac itp. sama nie wiem o co chodzi,moze wiedzial ze wyjezdza i nie zaczynał..

Gość anna karenina ;
po 1 na pewno wiedział że wyjeżdża po 2 na imprezie to byliście pod wpływem alkoholu więc był bardziej 'śmiały' po 3 nie znacie się jeszcze a Ty już byś chciała z nim być? wyluzuj ;)

Gość Ona..sama..taka
znamy sie 10 lat,to znajomy mojej kolezanki, w sumie tak dobrze sie nie znamy blisko jakos..ale znam go. myslisz ze to wstyd starac sie o niego?on nie dawno i ja rozstalismy sie po dlugich zwiazkach.