Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkataka90

dni plodne- ktore to ???

Polecane posty

Gość kobietkataka90

pomoze mi ktos ustalis dni plodnie i nieplodne??? zupelnie nie mam zielonego pojecia ktore sa ktore a przydaloby sie to wiedziec bo planuje sex z wytryskiem w srodku (w gumie oczywiscie) i dlatego dodatkowe zabezpieczenie by bylo mile widziane, marne ale zawsze cos...

Gość pewnie pewex
to łatwe parzyste płodne nieparzyste niepłodne

Gość yuubuiy
googlee nie gryzie, sa nawet kalkulatory ktore ci wylicza dni plodne i nieplodne, skorzystaj z kilku i zrob porownanie, to bedziesz wiedziec

Gość lukrencyja
powiedz ile dni trwa Twoj cykl to Ci to rozpisze

Gość PANICZE ZNOW NADAJE
JESTES KOBIETA I TEGO NIE WIESZ??? :D TO KIEDYS SIE DOWIESZ JAK CI BRZUCH PODROSNIE ;)

Gość kobietkataka90
szukalam w goglach ale to jakas paranoja dla tych ktore maja REGULARNE miesiaczki co miesiac np pierszewgo... a ja mam jak im sie umysli np styczen luty marzec mam w kwietniu juz nie czerwiec lipiec sierpien mam wrzesien nie itd dalej to i tak najbardziej uregulowaane jak mialam... cykle mam raz 30 dni raz 50-60 nawet i oczywiscie jeszcze nigdy nie mialam tego samego dnia miesiaczki zawsze jest roznica tygodnia dwoch dlatego google na nic, trzeba indywidualnie ustalic dlatego pytam moze ktos sie na tym dobrze zna?

Gość kobietkataka90
ostatnie moje miesiaczki to takie 9 sierpnia 13 wrzesnia 19 pazdziernik listopad brak - 9 grudzien i teraz sie zbliza juz powinna byc dzis bo czuje bole

Gość lukrencyja
wiesz? z nieregularnymi cyklami nie ustalisz dni plodnych, chociaz moze bedziesz czula jakies objawy owulacji, np klucie w podbrzuszu? dni plodne, taka metoda dziala tylko wtedy kiedy wszystko chodzi jak w zegarku czytalam Twoj inny temat, dziwne, ze partner nie suszcza sie w prezerwatywie w srodku uwazam,ze gumka, sama w sobie jest zabezpieczeniem i nie masz sie co bac, jesli zawiedzie wtedy rzeczywiscie mozesz loiczyc an tabletke "po"

Gość kobietkataka90
ok no trudno ale dzieki wielkie :)

Z takimi cyklami to powinnaś być od dawna pod kontrolą ginekologa.

Gość kobietkataka90
wiem o tym i wiem ze to nie rozsadnie nie byc w tym wieku nigdy u ginekologa ale to moja sprawa i moje ewentualne pozniejsze problemy zdrowotne z tym zwiazane.

Gość zabbadooo
niewiarygodne po prostu niewiarygodne....