Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juka-kaa.1

Babka mi w kółko wzraca uwagę o wode w butelkach. już mnie to wkurza

Polecane posty

Gość Juka-kaa.1

Teraz znowu przylazła i gada po co otwierałam następną butelkę wody jak w salonie stoi. U nas jest tak że kupujemy do domu zgrzewkę wody niegazowanej bo taką wszyscy pijemy, napoi nie pijemy. I przeważnie jedną moja mama bierze do salonu, jedna stoi w kuchni do picia, a jedną ja biorę do swojego pokoju. I jest to tylko moja woda bo pije ją sobie z butelki w nocy. Moja babka w kólko przychodzi i gada po co otwierałam następną wodę jak stoją już dwie otwarte w kuchni. A mnie to nie obchodzi że stoją, ja sobie biorę swoją do pokoju i koniec nie chce żeby mi ktoś tam maczał usta i nię bede pic ze wszystkimi z tej samej butelki, oni jak chcą to niech sobie piją. Poza tym niech się nie martwi u nas woda się nie zmarnuje bo ja sama wypijam 3-4 litry dziennie. Ona ma problem ze po co kilka butelek otwierac jak powinniśmy najpierw wypic wszyscy z jednej i dopiero brac następną. Normalnie tak mnie to wkurza, problem moze błahy, ale jak babka co dzień mi gada to samo i przychodzi mi do pokoju i zwraca uwagę po co otwierałam następną butelke wody skoro w kuchni stoi to mnie szał bierze. I zaznaczam ze to nie my mieszkamy u babci, a babcia u nas bo zaraz pewnie by ktoś zarzucił, że jak sie nie podoba to idzcie na swoje.

Gość iPrad4L
ale masz problem, łoj matko, zabierz babce szczękę, przestanie tak kłapać dziobem

a co to woda się zepsuje czy co , babka cierpi na brak zajęć wyslijcie ją do jakiegoś społecznego odśnieżania chodników albo coś

Gość Juka-kaa.1
własnie nie wiem czy jej w dzieciństwie wody brakowalo czy o co chodzi. wiem ze to zaden problem ale jakbyscie dzień w dzień słuchali o tym samym to tez by was nerw wział

Gość wy
Daj sobie spokój i jej w ogóle nie słucha i nie zwracaj uwagi niech sobie gada jak musi. U mnie w domu to potrafią być nawet 4 czy 5 butelek otwartych w kuchni w sypialni w salonie i dzieci sobie biorą do pokoju a często też stoi przy kompie.